Your filters
Back to overview

Nieuwe gezicht van Supertrash: Imaan Hammam

Monday, 16 February 2015

Het nieuwe gezicht...

Het nieuwe gezicht van SuperTrash voor de SS15 (Spring/Summer 2015) collectie is niemand minder dan Nederlands topmodel Imaan Hammam. Het model dat grote bekendheid genereerde toen ze in 2014 meeliep met de Victoria’s Secret show in Londen.

Inspiratie voor de collectie SS15 werd gehaald uit Corner Store (kleurrijke buurtwinkels). Een Corner Store is een smeltkroes van invloeden. Hier vind je alle soorten stijlen onder één dak: van modern chic tot street fashion en van urban chic tot classic cool. Een plek waar luxe en stoer elkaar in perfecte omstandigheden ontmoeten.

De keuze is op Imaan Hammam gevallen omdat haar persoonlijke stijl naadloos aansluit op de SS2015 collectie. Haar internationale uitstraling, gekleed in demin, leer en sporty chic hebben ervoor gezorgd dat Imaan Hammam als boegbeeld staat voor de nieuwe campagne.

SuperTrash-oprichtster Olcay Gulsen zegt hierover: “Imaan belichaamt voor mij 100% waar ST voor staat. Een jonge, succesvolle en inspirationele vrouw. Ze belichaamt de diversiteit van SuperTrash en haar doelgroep."
Newsletter