Your filters
Back to overview

Trend: Parisienne

Friday, 20 February 2015

Onder de Eiffeltoren

Parisienne

Onder de Eiffeltoren, met je gezicht in de zon en een stokbroodje in de hand die je kruimel voor kruimel opsmikkelt als een echte Franse Bourgondiër. Stel je voor: jij bent een Parisienne.

Parisiennes hebben tijdloze smaak. In alles. Ze kunnen genieten van het leven als de beste. En ook qua fashion weten zij precies hoe het hoort. Ze matchen hun “je ne c'est quoi” als een op het Montmartre geschilderd plaatje. Het klopt. Alsof ze “zomaar iets bij elkaar grissen”. Ondertussen staan zij ook als ieder ander ’s ochtends voor de uitpuilende kledingkast te roepen dat ze niks hebben om aan te trekken. Heus waar.

En toch krijgen ze het elke keer weer voor elkaar die Parisiennes. Elke dag weer. Fijn dat hun stijl een trend wordt die deze zomer klakkeloos overgenomen mag worden. Het enige dat rest: kopieer en plak.

Bij schoenen zien we, als het op de Parijse stijl aankomt, veel platte schoenen. En ook de ballerina a la Audrey Hepburn maakt een vliegens vlugge come back. Denk er een pantalon en een gestreepte top op en de outfit is “fini”.

CLICK&SHOP DEZE NIEUWE TREND

Newsletter