Uw filters

Equo

0 Producten
Filters
Filters

Equo

Equo is een jong schoenmerk, opgezet door de voormalig eigenaren van Mexx Shoes. Het gaat om Marc en Audrey Driessen, een echtpaar dat een ware passie heeft voor schoenen. Benieuwd wat je van de schoenen van Equo kunt verwachten? Het gaat om mooie damesschoenen en dameslaarzen die zowel een hip als vrouwelijk karakter hebben. De laarzen zijn onmiskenbaar van hoge kwaliteit en zorgen voor een mooie trendy uitstraling. Bekijk de verschillende schoenen van Equo om daar een goed beeld van te krijgen. Uiteraard kun je de Equo schoenen eenvoudig online bestellen bij ons in de webshop, je hoeft er de deur niet voor uit.

Schoenen van Equo

De schoenen van Equo zijn op en top Italiaans. Dat is uiteraard een belangrijk voordeel binnen de damesschoenen. De schoenen voor dames van Italiaanse bodem staan bekend om hun stijlvolle karakter, de elegante verschijning en vooral de vrouwelijke ontwerpen. Dat geldt zeker voor de schoenen van Equo, dus blader er op je gemak doorheen om inspiratie op te doen. Laat je verrassen door de verschillende mooie schoenen van Equo. Zoals je wellicht weet was Mexx Shoes een Nederlands merk en geldt dat dus ook voor Equo, al is het bedrijf netjes gevestigd in Italië en kunnen ze daar gebruik maken van de hoogwaardige materialen uit de omgeving.

Equo schoenen kopen

Een paar Equo schoenen kopen? Dat doe je eenvoudig online. Je hebt de keuze uit de verschillende hoogwaardige schoenen van Equo. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen, die bijvoorbeeld verschillen in prijs en ontwerp. Ben je op zoek naar een paar luxe schoenen waarbij je niets aan het toeval over wil laten of zoek je juist naar de betaalbare schoenen van Equo? Bekijk het brede assortiment, zodat je daar online een keuze uit kunt maken. We voeren verschillende schoenen van Equo en maken het je daarmee graag gemakkelijk. Bestel je de Equo schoenen online? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je die vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder