Uw filters

Est 1842

0 Producten
Filters
Filters

Est 1842

Est 1842 is een directe verwijzing naar het jaar waarin het voor dit merk allemaal begon. De schoenen van Est 1842 hebben een rijke historie die terug gaat tot in 1842. Het was in Kaatsheuvel dat dit merk werd opgericht. Het is een kleine plaats in Noord-Brabant waar de grondlegger van Van Gastel Shoes startte met een schoenfabriek. Vandaag de dag hoort Est 1842 bij de beste 10 producenten van kinderschoenen in heel Europa. Het merk heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en valt niet meer weg te denken binnen ons brede assortiment. Est 1842 richt zich met de schoenen op een optimale pasvorm en goede kwaliteit, ideaal voor de voeten van onze kinderen.

Schoenen van Est 1842

De schoenen van Est 1842 zijn er inmiddels zowel voor kinderen als voor dames, het merk is erin geslaagd om zich op een bredere manier te profileren. Uiteraard zijn de schoenen voor de verschillende doelgroepen stuk voor stuk van dezelfde hoge kwaliteit. De materialen zijn van zeer groot belang, naast de opvallende ontwerpen van de Est 1842 schoenen die zowel kinderen als dames aan weten te spreken. Het bedrijf luistert goed naar de doelgroep en stemt daar zowel de ontwerpen als het gebruik van de materialen op af. Op die manier slaagt Est 1842 er met de schoenen al sinds de oprichting in 1842 in om schoenen te produceren die aansluiten bij wat de doelgroep wenst.

Est 1842 schoenen kopen

Wil je een paar Est 1842 schoenen kopen? Dat doe je eenvoudig online, dat kan gewoon bij ons in de webshop. De schoenen van Est 1842 staan bekend om hun uitgesproken karakter. Het zijn schoenen met niet zelden een opvallend ontwerp, waarmee het eenvoudig is je te onderscheiden. Dankzij de schoenen van Est 1842 heeft een ieder de mogelijkheid om zichzelf te zijn. We zijn zelf al bijzonder genoeg, Est 1842 wil daar met de schoenen een mooie aanvulling op bieden. Bestel je de schoenen van Est 1842 online bij ons in de webshop? We hebben ze gewoon zelf op voorraad. We gaan er direct mee aan de slag en zorgen ervoor dat je de nieuwe schoenen zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder