Uw filters

Everybody

15 Producten
Filters
Filters

Everybody

De historie van de schoenen van Everybody gaat terug tot in 1979. Het merk startte met een kleine werkplaats in de Riviera del Brenta om daar hoogwaardige schoenen te ontwerpen. Het is een gebied tussen Padua en Venetië. Enkele tientallen specialisten kwamen er bij elkaar om de aanzet tot de Everybody schoenen te doen. Ze hadden goede kennis van het typische Italiaanse vakmanschap, dat een goede basis bleek voor de mooie Everybody schoenen zoals we die vandaag de dag kennen. Ze wisten enkele seizoenen lang schoenen te ontwerpen en daarmee direct zowel de Duitse als de andere Europese markten te veroveren.

Schoenen van Everybody

Al binnen een paar jaar wist Everybody de schoenen te verkopen in een groot aantal Europese landen. Het bedrijf groeide uit tot 100 medewerkers en slaagde erin de schoenen te verkopen aan een groot aantal modebewuste vrouwen. Dankzij nieuwe overnames en uitbreidingen werd Everybody onderdeel van BZ Moda SRL. Dit bood de mogelijkheid de schoenen van Everybody buiten Europa ook in China, Japan en de Verenigde Staten af te zetten. Op die manier hebben de Everybody schoenen zich weten te ontwikkelen tot een wereldwijd merk dat er in tal van afzetmarkten voor zorgt dat je de mogelijkheid hebt hoogwaardige stijlvolle schoenen te kopen.

Everybody schoenen kopen

Het is met name de enkellaars binnen de Everybody schoenen die je wellicht kent. De schoen werd ontworpen in 1985 en vormt tot op de dag van vandaag een van de meest iconische schoenen van het merk. Het is een symbool geworden voor het pad dat Everybody af heeft weten te leggen om te komen tot waar het nu is. Het is een bestseller met een tijdloos karakter, die je net als de andere schoenen van Everybody eenvoudig online kunt bestellen. We maken het je in de webshop met schoenen graag gemakkelijk en leveren ze bovendien uit eigen voorraad. Dat betekent dat je de schoenen van Everybody zo snel mogelijk in huis hebt om ze direct aan te kunnen trekken.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder