Uw filters

Floris van Bommel

40 Producten
Filters
Filters

Floris van Bommel

Floris van Bommel is een traditioneel Nederlands merk dat al in 1734 begon met het maken van schoenen. De historie gaat daarmee honderden jaren terug. Floris van Bommel maakte al schoenen voordat Napoleon geboren werd, wat aangeeft dat het merk beschikt over een zeer uitgebreide ervaring met het maken van schoenen. De schoenen van Floris van Bommel staan bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en de tijdloze ontwerpen die goed geschikt zijn voor alledaags gebruik. Bovendien vormen de schoenen van Floris van Bommel een goede keuze tijdens bijzondere gelegenheden en in een zakelijke omgeving.

Schoenen van Floris van Bommel

De schoenen van Floris van Bommel worden inmiddels gemaakt door de 9e generatie binnen het familiebedrijf. Het zijn de drie broers die inmiddels aan het roer staan en ervoor zorgen dat de schoenen een zo breed mogelijk publiek weten te vinden. Floris van Bommel schoenen staan bekend om de hoge kwaliteit van de materialen. De schoenen van Floris van Bommel worden sinds jaar en dag gemaakt in Moergestel, gewoon in het zuiden van Nederland. Op die manier weet het merk het traditionele Nederlandse karakter te behouden en houdt het de feeling met de mannen die de hoogwaardige schoenen graag dragen.

Floris van Bommel schoenen

De schoenen van Floris van Bommel hebben tal van awards mogen ontvangen, waarmee het merk zich weet te onderscheiden van diverse andere producenten. In 1952 benoemde de koningin het merk zelfs tot ‘Purveyor to the Royal Household by Appointment’. Het merk is daar ontzettend trots op en ziet het als een prachtige bekroning op honderden jaren van hard werken aan de best mogelijke schoenen. Uiteraard kun jij de schoenen van Floris van Bommel gewoon online bestellen bij ons in de webshop. We hebben de schoenen zelf op voorraad, zodat we je daar vlot mee van dienst kunnen zijn en je de schoenen zo snel mogelijk in huis hebt om ze op je gemak te passen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder