Uw filters

Fred de la Bretoniere

4 Producten
Filters
Filters

Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere is al meer dan 40 jaar een begrip binnen de wereld van mode. Het is de ambachtelijke kwaliteit van de materialen die uitstekend samengaat met zijn oog voor detail. De schoenen van Fred de la Bretoniere hebben veelal een eenvoudig, nonchalant en robuust ontwerp. Ze hebben daarmee hun eigen plaats weten te verwerven binnen de mode. Fred de la Bretoniere is geboren in Amsterdam en daarmee een succesvolle Nederlandse schoenontwerper. Het merk combineert zijn creatieve persoonlijkheid met zijn grote belangstelling voor techniek. Samen leidt dit tot hoogwaardige schoenen en tassen waarbij de hoge kwaliteit altijd voorop staat.

Schoenen van Fred de la Bretoniere

De schoenen van Fred de la Bretoniere ontwerpt hij om de vrouwen die ze dragen een beter gevoel te geven. Elke gezette stap helpt om de schoenen van dit merk een beetje meer onderdeel van jezelf te laten worden. De ontwerpen voor de Fred de la Bretoniere schoenen onderstrepen de persoonlijkheid van zij die ze draagt. De schoenen worden met iedere stap meer dierbaar. De schoenen van Fred de la Bretoniere kennen een duidelijke handtekening van tijdloze nonchalance, zoals geen ander merk daarin slaagt. Bovendien maakt hij gebruik van duurzame materialen en laat hij de modieuze trends van dit moment er op een subtiele wijze doorheen stromen.

Fred de la Bretoniere schoenen kopen

Je kunt online de schoenen van Fred de la Bretoniere kopen. De schoenen worden veelal gemaakt van plantaardig gelooid leer. Dit leer krijgt een degelijke behandeling om het stevig en robuust te maken, zonder dat het z’n vermogen verliest om zich aan de voet aan te passen. Het leer van de Fred de la Bretoniere schoenen wordt mooier met de tijd en zorgt op die manier voor een tijdloos karakter. De schoenen van Fred de la Bretoniere hebben een belangrijke eigen ziel. De Fred de la Bretoniere schoenen dragen wat dat betreft niet voor niets het motto ‘for every sole a soul’. We leveren de schoenen uit eigen voorraad, zodat je die zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder