Uw filters

Gaastra

4 Producten
Filters
Filters

Gaastra

Gaastra is een bekende zeilmaker die in de mode terechtkwam en z’n sporen daar inmiddels meer dan verdiend heeft. Nederland wist de wereldzeeën eeuwenlang te domineren en de beste schepen te bouwen. Gaastra slaagde erin de nautische roots van het merk om te zetten naar de modewereld en daar een plaats te veroveren die al ruim meer dan 100 jaar tot uitgebreide successen leidt. Je kunt eenvoudig online de Gaastra schoenen bestellen, die uiteraard goed in lijn zijn met de rest van de fashionable kleding die er beschikbaar is. Bekijk de schoenen van Gaastra en geniet van de nautische wortels in combinatie met de functionele en modieuze ontwerpen van vandaag de dag.

Schoenen van Gaastra

De historie van de schoenen van Gaastra gaat terug tot in 1897. Het was de toen 22-jarige Douwe Gaastra die besloot er een zeilmakerij op te richten. Het was vooral zijn ambitie om sneller en verder te kunnen varen. Hij wilde de Nederlandse lange traditie van wereldklasse kwaliteit nieuw leven in blazen. Hij kwam echter terecht in de wereld van mode. De schoenen van Gaastra staan nu bekend als een fashionable en functioneel lifestyle merk dat een internationale status heeft weten te verwerven. Het is een belangrijk Nederlands merk op het gebied van schoenen, al had Douwe Gaastra dat tijdens de oprichting waarschijnlijk nooit kunnen bedenken.

Gaastra schoenen

De Gaastra schoenen zijn nog altijd gebaseerd op een dunne lijn tussen angst en passie. Douwe was gek op de zee en wilde de beste zeiluitrusting maken om dit te kunnen trotseren. Hij had tegelijkertijd groot respect voor de zee en een uitgebreide liefde voor het water. De schoenen van Gaastra volgen nog altijd die nalatenschap en zorgen voor subtiele verwijzingen en een karakter dat in lijn is met de wereldklasse kwaliteit waar hij zich voor wilde inzetten. Wil je de schoenen van Gaastra kopen? Je kunt dat eenvoudig online doen bij ons in de webshop. We hebben de Gaastra schoenen zelf op voorraad en zorgen er daarmee voor dat je die zo snel mogelijk in huis hebt om ze op je gemak te passen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder