Uw filters

Gourmet

0 Producten
Filters
Filters

Gourmet

Gourmet houdt niet van hokjes, het merk wil schoenen kunnen maken die een breed publiek aanspreken en aansluiten bij onze specifieke wensen. Het is een Italiaans schoenmerk dat de Amerikaanse cultuur heeft weten te omarmen. De schoenen van Gourmet zijn afkomstig uit de traditionele wereld van Italië en laten aan de andere kant stoffen en trends zien die we in Amerika en de rest van de wereld tegenkomen. Op die manier heeft Gourmet de mogelijkheid de Italiaanse schoenen het karakter van een metropool mee te geven. Gourmet heeft karakter en is op hetzelfde moment uiterst nonchalant, waardoor ze tijdens iedere gelegenheid en op ieder moment van de dag een uitstekende keuze vormen.

Schoenen van Gourmet

De schoenen van Gourmet zorgen voor een origineel ontwerp. Verfijnde Italiaanse mannen en casual Amerikaanse mannen staan bekend om hun vooruitstrevende looks, die door tal van merken worden geïmiteerd. We doen elkaar allemaal na, iets dat Gourmet met de schoenen graag wil doorbreken. Het merk zorgt voor een revolutionaire mix van luxe uit de Italiaanse cultuur, samen met het authentieke van cultuur, voeding, stijl en muziek. Dit resulteert in hoogwaardige Gourmet schoenen voor zowel het hoge als het lage segment. Iedere schoen toont een eenvoudig ontwerp waar ondertussen een hoge mate van complexiteit en innovatie achter schuilgaat.

Gourmet schoenen kopen

Een paar Gourmet schoenen kopen? Het is het merk van Greg Lucci, die in 2005 van start ging met zijn schoenen. Hij startte in een kleine winkel in Santa Monica in 1993 binnen de retail. Al snel wist hij uit te breiden tot 3 locaties in de regio. Vervolgens verhuisde hij in 1998 en werd hij hoofd inkoper voor enkele grote merken. Dit resulteerde er onder andere in dat hij erin slaagde om de contacten te leggen met bijvoorbeeld Adidas. Dat werpt vandaag de dag z’n vruchten af. De Gourmet schoenen zijn goed van kwaliteit en Lucci werkt nog altijd samen met topmerken aan bijvoorbeeld de O by O schoenen van David Beckham. De Gourmet schoenen kun je eenvoudig online kopen bij ons in de webshop.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder