Uw filters

Heren Asics

8 Producten
Filters
Filters

Asics

Asics is een acroniem uit het Latijns. Het merk staat voor Anima Sana In Corpore Sano. Dit betekent ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’ en speelt direct in op de harmonie tussen lichaam en geest waar het merk naar zoekt. Asics ontwikkelt de best mogelijke schoenen en concepten, waarmee jij hoogwaardige sportprestaties kunt leveren. De herenschoenen van Asics zijn het resultaat van bestuderen, analyseren en testen in het eigen onderzoeksinstituut in Kobe, Tokyo. Het merk werkt er met meer dan 200 specialisten dagelijks aan de beste sportschoenen. De herenschoenen van Asics bieden je de mogelijkheid de best mogelijke prestaties neer te zetten.

Herenschoenen van Asics

Uiteraard heb je de keuze uit verschillende Asics herenschoenen. Op zoek naar een paar zwarte, grijze of wellicht rode sportschoenen? Blader door de sportschoenen van Asics en bekijk bijvoorbeeld de sneakers van dit merk. Asics heeft als missie het nummer één sportmerk te worden. De herenschoenen van Asics bieden je het best mogelijke dat er beschikbaar is, zoveel mogelijk op basis van wetenschappelijk onderzoek. Het zijn coaches, sporters en wetenschappers die samen met de ontwerpers aan de slag gaan om keer op keer een nieuwe collectie neer te zetten die je vervolgens online bij ons in de webshop kunt bestellen.

Asics herenschoenen kopen

Je kunt de Asics herenschoenen online bestellen, wij gaan daar meteen voor je mee aan de slag. Je profiteert daarmee van onderzoek in meer dan 45.000 vierkante meter in voorzieningen in Tokyo in het eigen Onderzoeksinstituut voor Sportwetenschappen. De herenschoenen van Asics zijn het resultaat van diepgaand onderzoek naar de beste materialen en de juiste combinatie daarvan om topprestaties neer te zetten. Bekijk de verschillende Asics herenschoenen en bestel online het paar waarop jij de volgende prestaties wilt leveren. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging van de herenschoenen van Asics op jouw adres.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder