Uw filters

Heren Converse

21 Producten
Filters
Filters

Converse

Converse werd in 1908 opgericht. Het merk produceerde nog niet direct herenschoenen zoals we die vandaag de dag kennen. Er was sprake van Converse schoenen voor mannen, al ging het om modellen van rubber. De schoenen waren vooral populair als overschoenen, het duurde tot in 1920 voordat Converse kwam met een eerste sneaker. Het was een basketbalsneaker van canvas: de All Star. De schoen was vooral bedoeld om de mooiste jumpshots mogelijk te maken. De naam Converse All Star is nog altijd een populaire, al ziet de schoen er inmiddels wel anders uit. De huidige All Star is meer in lijn met de andere Converse herenschoenen, die vooral een accessoire en uiting van persoonlijke stijl vormen.

Herenschoenen van Converse

Online een paar herenschoenen van Converse bestellen? Je hebt de keuze uit verschillende modellen. We delen ze bijvoorbeeld in binnen de sneakers en de casual schoenen voor heren. Blader er op je gemak doorheen en ga na hoe de Converse herenschoenen zich hebben ontwikkeld tot de ideale schoenen om mee te relaxen. Liefhebbers van kunst en muziek staan bekend om hun voorliefde voor Converse en zelfs skaters maken er steeds vaker gebruik van. De herenschoenen van Converse zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment, waarbij de Converse All Star voor heren natuurlijk de bekendste keuze vormt.

Converse herenschoenen kopen

Je kunt online de Converse herenschoenen van je keuze bestellen, daar hoef je de deur niet voor uit. Converse weet als geen ander dat het de doelgroep is die de schoenen maakt tot wat ze zijn. De schoenen zijn daardoor niet zomaar gemaakt door Converse, de herenschoenen zijn tevens het resultaat van de manier waarop jij ze draagt. Wij hebben de Converse herenschoenen voor je op voorraad en kunnen die dus direct klaarmaken voor de verzending. Dat betekent dat je na jouw online bestelling zo snel mogelijk kunt rekenen op de nieuwe herenschoenen van Converse, zowel de All Stars als de andere modellen die je aanspreken.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder