Uw filters

Heren Floris van Bommel

41 Producten
Filters
Filters

Floris van Bommel

Floris van Bommel staat bekend om de hoogwaardige herenschoenen, geschikt in een zakelijke omgeving of tijdens bijzondere gelegenheden. Het merk heeft echter ook een zeer uitgebreide ervaring met meer casual schoenen voor heren en er zijn zelfs boots en laarzen beschikbaar. De historie van de herenschoenen van Floris van Bommel gaat terug tot in 1734. Ter informatie, het duurde toen nog 35 jaar voordat Napoleon geboren werd. Het geeft aan dat de Floris van Bommel herenschoenen gebaseerd zijn op honderden jaren ervaring. Het merk weet daardoor als geen ander welke materialen er het best geschikt zijn voor de hoogwaardige schoenen waar mannen op zitten te wachten.

Herenschoenen van Floris van Bommel

De herenschoenen van Floris van Bommel zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Blader bijvoorbeeld door de geklede schoenen, de casual schoenen of de boots en laarzen die je online kunt bestellen. Vergelijk de herenschoenen van Floris van Bommel met de andere merken en modellen of ga specifiek op zoek naar een nieuw paar van dit merk. Je kunt met de Floris van Bommel herenschoenen in ieder geval rekenen op het gebruik van de beste materialen en een zoveel mogelijk tijdloos ontwerp dat je zonder problemen meerdere seizoenen kunt dragen.

Floris van Bommel herenschoenen

De herenschoenen van Floris van Bommel zijn inmiddels in handen van de 9e generatie binnen het familiebedrijf. De kernwaarden staan nog altijd fier overeind, iets dat het merk onder andere de benoeming tot Purveyor to the Royal Household by Appointment heeft opgeleverd. Dat gebeurde in 1952 door de koningin, iets waar het merk tot op de dag van vandaag ontzettend trots op is. Je kunt de herenschoenen van Floris van Bommel eenvoudig online bestellen. Bekijk de verschillende Floris van Bommel herenschoenen en maak daar je keuze uit. We gaan er vanuit onze eigen voorraad direct voor je mee aan de slag, zodat je de schoenen snel in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder