Uw filters

Heren Gaastra

2 Producten
Filters
Filters

Gaastra

De herenschoenen van Gaastra zijn een mooi resultaat van een onderneming die in 1897 startte als zeilmakerij. Het was de toen 22-jarige Douwe Gaastra die zichzelf de opdracht gaf om de beste zeiluitrusting te maken. Hij wilde het wereldklasse niveau van Nederland binnen de nautische wereld terugbrengen en slaagde daar binnen enkele jaren in. Nederland heerste over de wereldzeeën en bood de beste kwaliteit door middel van hoogwaardig vakmanschap. Dat zijn kernwaarden die Gaastra met de herenschoenen tot op de dag van vandaag in stand weet te houden. De herenschoenen van Gaastra hebben internationaal een hoogwaardige status, net als de rest van de mode van dit merk.

Herenschoenen van Gaastra

De herenschoenen van Gaastra vormen een uitstekende keuze binnen ons uitgebreide assortiment. Blader tevens door de andere casual schoenen uit ons assortiment of ga specifiek op zoek naar de schoenen voor heren van Gaastra. Het merk slaagt er al ruim meer dan 100 jaar in om hoogwaardige producten te ontwerpen, waar de herenschoenen een goed voorbeeld van zijn. Het merk gebruikt de beste materialen en zorgt daarmee voor een functioneel ontwerp met een fashionable uitstraling. De herenschoenen van Gaastra zijn daardoor bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik.

Gaastra herenschoenen kopen

Online een paar Gaastra herenschoenen kopen? Je kunt daarvoor gewoon bij ons in de webshop terecht. De toen 22-jarige Douwe Gaastra heeft nooit kunnen bevroeden hoe zijn zeilmakerij uit zou groeien tot een wereldwijd bekend merk voor functionele en fashionable mode. De Gaastra herenschoenen laten zien dat het merk een krachtige positie in heeft weten te nemen op het gebied van schoenen en mode. Wij hebben de herenschoenen van Gaastra gewoon zelf op voorraad. Dat betekent dat we de verzending na je bestelling meteen in orde kunnen maken. Je hebt de schoenen zo snel mogelijk in huis, zodat je die direct kunt passen en aan kunt trekken.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder