Uw filters

Heren Hub

1 Product
Filters
Filters

Hub

Hub is een Nederlands schoenmerk van de hand van Huub van Boeckel. Hij was professioneel tennisspeler en besloot daarna de wereld van de schoenen in te gaan. Die keuze kwam niet zomaar uit de lucht vallen, hij is al veel langer groot fan van sneakers en andere lage schoenen. De herenschoenen van Hub bieden hem de mogelijkheid voor zijn eigen ontwerpen te zorgen, die bovendien veel andere mannen blijken aan te spreken. Hub heeft voor de herenschoenen een belangrijke doelstelling. Het merk wil hoogwaardige schoenen creëren van de beste materialen. Dit dient bovendien samen te gaan met een minimalistisch design dat een heel duidelijk tijdloos karakter heeft.

Herenschoenen van Hub

De herenschoenen van Hub ontdekken binnen de rest van onze collectie? Bekijk bijvoorbeeld de geklede schoenen, de casual schoenen of de boots en laarzen die je online kunt kopen. Je haalt de herenschoenen van Hub er relatief gemakkelijk uit. Van Boeckel heeft altijd al een grote liefde voor sneakers gehad en slaagt er met zijn eigen merk in om daar zijn eigen visie op los te laten. De karakteristieken van de schoenen zijn steeds hetzelfde. Het gaat om hoogwaardige modellen waar je gemakkelijk meerdere seizoenen gebruik van kunt maken.

Hub herenschoenen kopen

Je kunt de Hub herenschoenen eenvoudig online kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om bij ons door het assortiment te bladeren. We zorgen er daarmee graag voor dat je een goed beeld krijgt van waar Hub voor staat. De herenschoenen zijn goed van kwaliteit en bevatten een hoge mate van detail. Daarnaast zijn het de materialen en patronen die de herenschoenen van Hub weten te onderscheiden van andere merken. We hebben de Hub herenschoenen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we ze meteen klaar kunnen maken voor de verzending en je ze daarna zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder