Uw filters

Heren Magnanni

0 Producten
Filters
Filters

Magnanni

Magnanni ging als schoenmerk al in 1954 van start, het merk heeft een uitgebreide ervaring met de productie van hoogwaardige schoenen. Vandaag de dag is het Spaanse merk uitgegroeid tot een behoorlijke onderneming en zijn de schoenen zowel in Nederland als in tal van andere landen verkrijgbaar. Inmiddels is de derde generatie van de familie aangetreden. De herenschoenen van Magnanni zijn afkomstig van een traditioneel Spaans familiebedrijf dat alle kansen heeft gegrepen om de kwaliteit van de schoenen steeds verder te verbeteren. Bovendien slaagt het merk erin om modetrends op een unieke eigen wijze te vertalen naar mooie schoenen.

Herenschoenen van Magnanni

De herenschoenen van Magnanni zijn beschikbaar in verschillende categorieën schoenen. Op zoek naar een paar geklede schoenen, een paar casual schoenen en wellicht een paar boots of laarzen? Dankzij de verschillende schoenen van Magnanni kun je de herenschoenen gedurende het hele jaar dragen. Het merk bestaat al sinds 1954, al is het sinds 1989 dat de derde generatie de pijlen heel duidelijk op de regio buiten Spanje heeft gericht. We maken het je bij Donelli graag eenvoudig om de schoenen ook ver daar buiten te bestellen.

Magnanni herenschoenen kopen

Een paar Magnanni herenschoenen kopen? Het ontwerp van de schoenen is er altijd op gericht om een emotionele verbintenis aan te gaan met de doelgroep. Zonder die duidelijke emotionele connectie is het volgens Luis Blanco als designer van het schoenmerk onmogelijk om een succesvol ontwerp af te leveren. De schoenen dienen in te lijn te zijn met waar de doelgroep naar zoekt, de emotionele verbinding is wat dat betreft van groot belang. Blader op je gemak door de verschillende herenschoenen van Magnanni en ontdek die emotionele band met het merk. Je kunt de herenschoenen eenvoudig online bestellen, we maken die meteen klaar voor de verzending naar jouw adres.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder