Uw filters

Heren Panama Jack

7 Producten
Filters
Filters

Panama Jack

De herenschoenen van Panama Jack zijn er sinds 1989 om op te wandelen. Wandelen waar je maar wilt, wandelen zoveel je wenst. Het was in 1989 toen Antonio Vicente een enthousiast team verzamelde om met de grootst mogelijke liefde te werken aan hoogwaardige schoenen van de beste materialen. Hij ontwierp schoenen die het team met de hand maakte. Dat is tot op de dag van vandaag het geval. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het kleine atelier in Elche in Alicante inmiddels is verruild voor een grotere productiefaciliteit. De liefde die de werknemers in de Panama Jack herenschoenen stoppen is echter nog altijd even groot.

Herenschoenen van Panama Jack

De herenschoenen van Panama Jack worden met de hand gemaakt, wat het mogelijk maakt om die tot in de kleinste details hoogwaardig af te werken. De Panama Jack herenschoenen zijn er voor mannen die het dagelijkse avontuur opzoeken en het heerlijk vinden om daar op hun gemak doorheen te wandelen. De schoenen zijn geschikt voor in de stad, in de bergen en op tal van andere locaties. Bekijk bijvoorbeeld onze geklede schoenen, casual schoenen of boots en laarzen en ontdek hoe de Panama Jack herenschoenen zich daartoe verhouden. Zodra je de veters strikt ben je klaar om te gaan, de schoenen bieden je het fijne comfort dat je wenst.

Panama Jack herenschoenen kopen

Een paar Panama Jack herenschoenen kopen? Het merk werkt met veel respect voor zowel de mensen als de natuur. Dat betekent dat er uitstekende arbeidsomstandigheden gelden en het merk goede relaties onderhoudt met zowel de leveranciers als de liefhebbers die op de schoenen lopen. Panama Jack werkt met de herenschoenen dagelijks een een betere wereld en probeert daar steeds nieuwe stappen in te zetten. Je kunt de Panama Jack herenschoenen eenvoudig online kopen, we maken het je online graag gemakkelijk. Dankzij onze eigen voorraad kunnen we de schoenen snel klaar maken voor de verzending. Je hebt ze daarna zo snel mogelijk in huis.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder