Uw filters

Heren Rohde

8 Producten
Filters
Filters

Rohde

De Rohde herenschoenen zorgen voor heerlijk warme voeten in de winter, terwijl je in de zomer gebruik kunt maken van een comfortabel paar dat juist zorgt voor een frisse wind door je tenen. Van slippers en sandalen tot aan de warmere pantoffels: je kunt standaard rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen. Rohde ontspant. Het merk zorgt ervoor dat je voeten de rust krijgen die ze verdienen. Dankzij de tijdloze designs gaan de schoenen lang mee, ze vormen een mooie aanwinst bij jou in de kast. Uiteraard maken we het je online graag gemakkelijk, je kunt op je gemak door de verschillende herenschoenen van Rohde bladeren en daar je keuze uit maken.

Herenschoenen van Rohde

Benieuwd hoe de herenschoenen van Rohde zich verhouden tot de rest van ons assortiment? Je kunt daarvoor bladeren door de pantoffels of de slippers en sandalen. Op die manier kun je de Rohde herenschoenen vergelijken met de andere merken die er beschikbaar zijn. Zoek je een bepaalde kleur, een bepaald materiaal of een bepaalde mate van comfort? De kans is groot dat je die zal vinden bij de herenschoenen van Rohde. Je kunt rekenen op niets minder dan het beste, waarmee het merk al sinds 1862 succes heeft.

Rohde herenschoenen kopen

De herenschoenen van Rohde kennen daarmee een historie die meer dan 150 jaar terug in de tijd gaat. De schoenen zijn er al sinds de 19e eeuw, wat betekent dat het merk alles al een keer heeft meegemaakt. Ondanks dat staan de Rohde herenschoenen ook vandaag de dag nog altijd fier overeind, het is een van de merken waar je niet omheen kunt binnen de pantoffels of de sandalen en slippers. We hebben de Rohde herenschoenen netjes voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending naar jouw adres vlot in orde kunnen maken, zodat je de schoenen die je online bestelt vervolgens zo snel mogelijk kunt passen of direct kunt dragen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder