Uw filters

Heren Teva

2 Producten
Filters
Filters
Teva 1102515
11% € 59,95 € 53,36
Voeg toe aan favorieten
Teva 1015151
11% € 64,95 € 57,81
Voeg toe aan favorieten

Teva

Teva herenschoenen kennen we als hoogwaardige slippers en sandalen. De historie van het merk gaat terug tot in 1984. Het was destijds een gids in de Grand Canyon die zocht naar een methode om meer mensen het avontuur aan te laten gaan. Hij merkte dat ze daar niet zomaar open voor stonden, ze waren wat gereserveerd. Hem schoot het geniale idee te binnen om hen daar simpelweg voor uit te nodigen en de garantie te bieden dat het goed zou komen. Hoe hij dat deed? Met een paar stevige slippers of sandalen, die we inmiddels kennen als de herenschoenen van Teva. Hij gaf ze het vertrouwen om samen met hen in het diepe te springen en het avontuur aan te gaan.

Herenschoenen van Teva

De herenschoenen van Teva zijn vandaag de dag uitstekend van kwaliteit. Het is altijd een belangrijke kernwaarde van het merk geweest, al diende men tijdens de opstartfase te roeien met de riemen die het had. Dat betekende dat een slipper bestond uit een zool en een oud horlogebandje als riempje. Op die manier slaagde de gids in de Grand Canyon er op een succesvolle wijze in om de anderen uit te nodigen met hem mee te gaan op avontuur. Benieuwd hoe de Teva herenschoenen zich hebben ontwikkeld en wat de positie is binnen onze huidige collectie? Bekijk de slippers en sandalen, zodat je daar een goed beeld van krijgt.

Teva herenschoenen kopen

Je kunt online Teva herenschoenen kopen, je hoeft de deur niet uit voor de slippers en sandalen. We maken je het graag gemakkelijk, zodat jij vervolgens het spontane avontuur aan kunt gaan. Op de herenschoenen van Teva kun je het spontane ontdekken. Je kunt overal naartoe en doen wat je wilt, dankzij het vertrouwen en de uitnodiging door Teva. Het is voldoende om de riemen vast te maken en te gaan, je hebt alle vrijheid van de wereld. Uiteindelijk zijn het de spontane momenten die we ons het best herinneren. Je kunt online Teva herenschoenen kopen. We maken de verzending snel in orde, zodat je snel het avontuur aan kunt gaan.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder