Uw filters

Heren Timberland

7 Producten
Filters
Filters

Timberland

De Timberland schoenen zijn verkrijgbaar sinds 1952. In dat jaar besloot Nathan Swartz zich te richten op stoere boots met een robuuste uitstraling, die aan de andere kant op een heel modieuze wijze in elkaar zitten. De materialen zijn uitstekend geschikt voor gebruik ver buiten de stad, terwijl de uitstraling er in een urban omgeving voor zorgt dat je stralend voor de dag kunt komen. Het is de unieke combinatie van de herenschoenen van Timberland die zorgt voor een opvallend merk dat ontzettend populair is bij een brede doelgroep. Het zijn populaire boots voor heren, die je eenvoudig online kunt kopen. Bekijk de herenschoenen van Timberland om daar online op je gemak een keuze uit te maken.

Herenschoenen van Timberland

De herenschoenen van Timberland lijken qua materialen uitstekend geschikt om een stevige berg te beklimmen. Dat is in eerste instantie echter niet waar de boots voor bedoeld zijn. In plaats daarvan gaat het om urban casual schoenen of boots en laarzen voor heren. De herenschoenen van Timberland bieden je een heerlijk comfort aan je voeten, mede dankzij het zachte voetbed. Toch zijn het schoenen die je uitstekend dagelijks kunt dragen. De Timberland herenschoenen laten zich eenvoudig combineren, zodat je een geweldige indruk kunt maken op je omgeving.

Timberland herenschoenen kopen

Een paar van de Timberland herenschoenen kopen? Bekijk de verschillende modellen om die online beter te leren kennen. Je hebt de keuze uit tal van herenschoenen van Timberland. Een paar stoere boots kopen om daar in de stad gebruik van te maken of op zoek naar de casual schoenen die er beschikbaar zijn? De herenschoenen van Timberland zitten op een heel duurzame wijze in elkaar, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van hoogwaardig leer en de innovatieve injection molding techniek. Je kunt online een paar Timberland herenschoenen kopen. We hebben ze voor je op voorraad, waardoor we de verzending zo snel mogelijk in orde kunnen maken.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder