Uw filters

Heren Toms

7 Producten
Filters
Filters

Toms

Toms werd in 2006 opgericht door Blake Mycoskie. Hij wilde niet zomaar een nieuw merk voor schoenen oprichten, hij besloot om iets te gaan doen voor de kinderen en anderen in Zuid-Amerika die niet eens de bescherming hadden van een goed paar schoenen. De herenschoenen van Toms zorgen er op basis van een One for One-programma voor dat je eenvoudig een paar schoenen kunt doneren aan zij die deze het hardst nodig hebben. Mycoskie raakte geïnspireerd door de mensen in Argentinië en besloot met zijn merk voor ieder paar verkochte schoenen een paar te doneren. Op die manier hebben onder andere de Toms herenschoenen inmiddels 60 miljoen schoenen voor Zuid-Amerika opgeleverd.

Herenschoenen van Toms

Mycoskie was na zijn bezoek aan Argentinië zeer onder de indruk van de innerlijke kracht van de mensen in Zuid-Amerika. Ze hebben zo weinig, waardoor hij besloot dat hij wat wilde doen voor deze groepen. Door zijn Toms herenschoenen te verkopen krijgt hij de kans om via de verschillende humanitaire organisaties grote aantallen schoenen te doneren. Op die manier vormen de sneakers en casual schoenen van dit merk binnen onze brede collectie een goede mogelijkheid iets terug te doen. Je kunt online Toms herenschoenen kopen en automatisch deelnemen aan het One for One-programma.

Toms herenschoenen

De herenschoenen van Toms zijn goed van kwaliteit en beschikbaar in een aantal modieuze ontwerpen. Dat betekent dat je vanuit Nederland net als vanuit meer dan 70 andere landen hoogwaardige schoenen kunt kopen, waarmee je automatisch iets terugdoet voor anderen aan de andere kant van de wereld. Het is volgens Blake zijn verantwoordelijkheid om met Toms herenschoenen en de andere modellen iets goeds te doen, jij kunt daar eenvoudig aan bijdragen. We maken het je graag gemakkelijk, we hebben de schoenen voor heren van Toms gewoon voor je op voorraad. We maken de verzending meteen voor je in orde, zodat je die bovendien zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder