Uw filters

Heren van Bommel

47 Producten
Filters
Filters

Van Bommel

Van Bommel maakt sinds 1734 hoogwaardige herenschoenen. Er is sprake van handgemaakte kwaliteitsschoenen, waarbij zowel de maakwijze als het gebruik van de beste materialen zorgen voor een prachtig resultaat. Het merk is sinds 1952 hofleverancier en toont daarmee op een bijzondere wijze aan dat de kwaliteit van de herenschoenen bij Van Bommel altijd zo hoog mogelijk in het vaandel staat. Het was de familie Van Bommel die in 1734 in Breda besloot om zich te richten op hoogwaardige schoenen. Inmiddels vormen Reynier, Floris en Pepijn als broers de 9e generatie van het merk en zetten zij de traditie feilloos voort.

Herenschoenen van Van Bommel

Er zijn verschillende herenschoenen van Van Bommel beschikbaar, je hebt de keuze uit een aantal modellen. Benieuwd hoe de hoge kwaliteit van de herenschoenen zich verhoudt tot de andere merken die er online beschikbaar zijn? Bekijk dan in ieder geval onze geklede schoenen. Bovendien vind je de herenschoenen van Van Bommel binnen de casual schoenen of de boots en laarzen voor heren. Blader er online op je gemak doorheen, zodat je eenvoudig een paar Van Bommel herenschoenen kunt kopen.

Van Bommel herenschoenen kopen

Een paar Van Bommel herenschoenen kopen? De schoenen worden tot op de dag van vandaag met de hand vervaardigd. Dat betekent een proces dat bestaat uit meer dan 280 verschillende specialistische handelingen. Het zijn hoogwaardig leer voor de binnenzool en de beste materialen voor de buitenzijde die ervoor zorgen dat je kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Op die manier weten de herenschoenen van Van Bommel zich op een positieve manier te onderscheiden van tal van andere merken. De herenschoenen van Van Bommel vormen een stukje Neerlands trots, tegenwoordig beschikbaar vanuit de productiefaciliteit in Moergestel.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder