Uw filters

Heren Vans

13 Producten
Filters
Filters

Vans

Vans is een merk vanuit de skate-scene, al richt het merk zich inmiddels op een veel breder publiek. De herenschoenen van Vans staan voor een complete lifestyle. De ontwerpen zijn soms opvallend of aan de andere kant weer heerlijk tijdloos en klassiek. Het merk zorgt altijd voor een comfortabele dikke zool, waardoor de schoenen prettig lopen. Dankzij het gebruik van opvallende designs en bijzondere materialen kun je je met de herenschoenen van Vans uitstekend onderscheiden. Aan de andere kant zijn er meer neutrale ontwerpen beschikbaar in bijvoorbeeld zwart en wit. Wat dat betreft kun je met de herenschoenen van Vans verschillende kanten op.

Herenschoenen van Vans

Benieuwd hoe de herenschoenen van Vans zich verhouden tot de rest van ons assortiment? Bekijk dan bijvoorbeeld de sneakers en de casual schoenen die er beschikbaar zijn. Je zal merken dat de Vans herenschoenen een typerende dikke zool hebben en regelmatig zijn voorzien van opvallende kleuren en prints die je bij andere merken niet zo snel tegenkomt. Dat zijn heel duidelijk de roots van dit merk, dat zich heeft weten te ontwikkelen tot een bekende naam binnen de herenschoenen. Het merk doet het nog altijd goed binnen de skateboard-, snowboard- en surf-scene.

Vans herenschoenen kopen

De herenschoenen van Vans kun je eenvoudig online kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Het merk werd in 1966 opgericht als The Van Doren Dubber Company en is er inmiddels in geslaagd om de schoenen over heel de wereld verkrijgbaar te maken. Het waren Paul en James van Doren die samen met Gordon C. Lee en Serge D’Elia besloten de handen ineen te slaan om de Vans herenschoenen te gaan ontwerpen en produceren. Wij hebben de schoenen voor heren van Vans gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je die eenvoudig online kunt bestellen. Wij maken de verzending voor je in orde, zodat je ze daarna zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder