Uw filters

Hub

1 Product
Filters
Filters

Hub

Hub werd opgericht in 2004 en is daarmee een relatief jong merk voor schoenen. Hub richt zich op hoge kwaliteit schoenen met een tijdloos karakter. De sportieve ondertoon is daarbij heel duidelijk aanwezig. De schoenen van Hub hebben een groot atletisch vermogen, al zijn ze tegelijkertijd heel stedelijk en zorgen ze voor een minimalistische uitstraling. Het draagt bij aan de ervaren kwaliteit van de Hub schoenen. De schoenen van Hub hebben een bijzondere uitstraling en expressie die we niet terugzien bij andere merken. Bekijk online de verschillende modellen binnen de Hub schoenen die er beschikbaar zijn om daar zelf een beeld bij te krijgen.

Schoenen van Hub

De schoenen van Hub hebben we te danken aan Huub van Boeckel. Hij is de oprichter van het merk en bovendien een belangrijke ontwerper. Wellicht ken je hem nog als een professionele tennisser. Die sportiviteit heeft hij inmiddels achter zich gelaten, inmiddels is hij met Hub bezig met de wereld van schoenen. Hij hield altijd al van sneakers en kreeg door middel van Hub de kans om zijn eigen visie daarop neer te zetten. Het betekent dat hij ieder seizoen met een nieuwe collectie sneakers komt, die volledig voldoet aan zijn wensen op het gebied van schoenen. De Hub schoenen hebben bijzondere karakteristieken die zowel de stedeling als de atleet aan zullen spreken.

Hub schoenen kopen

Een paar Hub schoenen kopen? Je kunt rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen. De schoenen tonen bovendien bijzondere patronen en een hoge mate van stijl. Er is sprake van subtiele details binnen het tijdloze karakter, waardoor de schoenen een prachtige uitstraling krijgen. Hub is een Nederlands schoenmerk, dat desalniettemin een internationale uitstraling heeft weten te ontwikkelen. De basis voor de schoenen van Hub blijft altijd hetzelfde, de nieuwe collecties spelen in op de trends van dit moment. Online een paar Hub schoenen bestellen? Dat kan gewoon in de webshop, wij gaan er vervolgens direct voor je mee aan de slag en zorgen voor een snelle verzending.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder