Uw filters

Inuovo

0 Producten
Filters
Filters

Inuovo

Inuovo is een wereldwijd merk voor schoenen, in 2010 opgericht in Istanbul. Het is een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar ervaring heeft met het ontwerpen, maken en verkopen van schoenen voor vrouwen. Dat komt goed tot uiting in dit relatief jonge merk dat zich op een verrassend volwassen manier weet te presenteren. Het toont aan dat Inuovo passie heeft voor schoenen en als geen ander weet hoe dat om te zetten in bijzondere ontwerpen. Blader op je gemak door de verschillende schoenen van Inuovo. Het is een bijzonder merk dat erin slaagt een grote groep vrouwen aan te spreken en daarmee zorgt voor een mooie collectie binnen ons brede assortiment.

Schoenen van Inuovo

De schoenen van Inuovo zijn sinds 2011 internationaal verkrijgbaar, het merk slaagde er al binnen een jaar in om die status te bereiken. Sinds 2012 is het merk bovendien officieel de grootste Turkse exporteur van leren vrouwenschoenen. Inuovo wordt inmiddels door duizenden retailers verkocht op meer dan 7.000 punten, zowel online als offline. Onze webshop is er daar één van, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft om de schoenen van Inuovo te kopen. Het merk exporteert 80% van de schoenen naar Europa en zorgt er daarmee voor dat we hier kunnen rekenen op bijzondere ontwerpen en schoenen van hoge kwaliteit. Wereldwijd weet Inuovo vrouwen op 6 continenten in 50 verschillende landen te bereiken.

Inuovo schoenen kopen

Een paar Inuovo schoenen kopen en benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Het zijn hoogwaardige leren schoenen, gemaakt volgens het pure vakmanschap. Sterker nog, de schoenen van Inuovo worden nog netjes met de hand gemaakt en hebben daardoor een bijzonder oog voor detail. Inuovo produceert brede collecties in alle kleuren van de natuur en voorziet ze bovendien van unieke afwerkingen die zorgen voor een paar prachtige schoenen. Het is de passie van Inuovo die doorklinkt in de schoenen die je eenvoudig kunt bestellen. Koop je schoenen van Inuovo bij ons in de webshop, dan zorgen wij ervoor dat we de verzending zo snel mogelijk voor je in orde maken.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder