Uw filters

K-Swiss

1 Product
Filters
Filters

K-Swiss

De geschiedenis van K-Swiss als schoenmerk gaat terug tot in 1966. Het was in dat jaar toen twee Zwitserse broers besloten om naar Californië te vertrekken om daar hun droom waar te gaan maken. Ze waren broers en tegelijkertijd ondernemers, ze zochten naar een mogelijkheid om hun eigen merk te ontwikkelen. De broers waren fervent skiër en wilde dat meenemen in de schoenen die zij zouden gaan ontwerpen. K-Swiss keek goed naar het comfort van ski boots en besloot op basis daarvan tennisschoenen van leer te gaan maken. Het werden duidelijk Amerikaans schoenen met een nauwe pasvorm die hevige zijwaartse bewegingen mogelijk maakt.

Schoenen van K-Swiss

De schoenen van K-Swiss hebben wat dat betreft een bijzondere uitstraling en een duidelijk functioneel karakter. De schoenen zorgen voor een hoge mate van grip op de baan en maken het bijvoorbeeld binnen het tennis mogelijk de best mogelijke prestaties te leveren. Inmiddels kennen we de schoenen die K-Swiss het eerst ontwierp als de Classics binnen de collectie. Het werd een van de meest invloedrijke tennisschoenen van de geschiedenis en de modellen zijn dat nog steeds. Inmiddels bestaan de Classic schoenen van K-Swiss zo’n 50 jaar en hebben ze tal van prijzen gewonnen voor hun excellentie en succes op en naast de baan.

K-Swiss schoenen kopen

Een paar K-Swiss schoenen kopen? Het merk slaagde erin enkele van ‘s werelds beste tennisspelers naar de hoogste podia te brengen. Vandaag de dag zijn er bovendien verschillende sneakers en andere schoenen beschikbaar, waarbij de uitstraling van de modellen een meer prominente rol heeft gekregen. Op die manier heeft K-Swiss zich weten te ontwikkelen van een merk voor tennisschoenen naar een merk dat binnen een bredere lifestyle past. Inmiddels worden de schoenen zowel in de country clubs als gewoon als mode-item op straat gedragen. Online een paar K-Swiss schoenen kopen? Je hebt de keuze uit verschillende modellen die we gewoon voor je op voorraad hebben.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder