Uw filters

Kanna

0 Producten
Filters
Filters

Kanna

De geschiedenis van Kanna gaat terug tot in 1985. Het waren de broers Juan en Tomas de la Cerda die besloten hun schoenenfabriek op te richten. Het waren juten schoenen waar zij zich op dat moment op besloten te richten. Uit de fabriek kwam vervolgens het merk Kanna voort, waarmee ze erin slaagden om eigen schoenen op de markt te zetten. De fabriek staat in een mooie natuurlijke omgeving in de regio van La Encarnacion. Het betekent dat de schoenen van Kanna afkomstig zijn uit Murcia. Dit gebied staat bekend om de rijke traditie op het gebied van schoenen en het vele gebruik van handwerk om tot juten producten te komen. Daarnaast is het een gebied waar veel historische vondsten worden gedaan.

Schoenen van Kanna

De schoenen van Kanna spelen hier op een bijzondere manier op in. Het merk heeft een duidelijke filosofie en lifestyle. Het gaat om Mediterrane schoenen waar een bepaalde mate van rust en ontspanning vanuit gaat. Dit hebben de schoenen van Kanna onder andere te danken aan de gebruikte materialen, al dragen ook de ontwerpen daar op een bijzondere manier aan bij. Het is de combinatie van comfort met de natuur en de hoogwaardige materialen die de schoenen van Kanna uniek maakt. De zon en het zonlicht hebben hun invloed op de Kanna schoenen. Ze vormen de basis voor iedere inspiratie en zorgen daarmee voor een mooi zuidelijk paar schoenen.

Kanna schoenen kopen

De Kanna schoenen koop je eenvoudig online, wij zorgen er vanuit de webshop voor dat je toegang hebt tot de hoogwaardige schoenen uit het zuiden van Spanje. Bovendien zijn de schoenen inmiddels verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende landen. Het gaat daarbij om landen als Japan, Frankrijk en de Verenigde Staten, net als ons mooie Nederland. Je hebt online de keuze uit verschillende schoenen van Kanna, waarmee we het je graag gemakkelijk maken die te bestellen. Uiteraard hebben we de schoenen van Kanna gewoon zelf op voorraad. Dat betekent dat we de Kanna schoenen snel naar je kunnen verzenden en ervoor zorgen dat je die thuis meteen kunt gaan passen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder