Uw filters

Kennel & Schmenger

6 Producten
Filters
Filters

Kennel & Schmenger

De schoenen van Kennel & Schmenger zijn het resultaat van meer dan 90 jaar familie-ervaring binnen de schoenwereld. Het merk staat bekend om de ruime ervaring, de hoge kwaliteit en de creatieve ontwikkeling waar geen eind aan lijkt te komen. Kennel & Schmenger is voor de schoenen doorlopend op zoek naar de beste materialen en ontwerp steeds nieuwe looks. Er ontstaat daardoor keer op keer een bijzondere collectie die we je graag presenteren bij ons in de webshop. De Kennel & Schmenger schoenen hebben een moderne uitstraling, terwijl ze op hetzelfde moment gebruik maken van verschillende klassieke elementen.

Schoenen van Kennel & Schmenger

De schoenen van Kennel & Schmenger zijn het resultaat van de grote liefde voor wat het merk het liefste doet. Het merk is enthousiast over schoenen en wil daar graag mee experimenteren om zichzelf iedere keer opnieuw uit te vinden. Dat betekent dat de schoenen van Kennel & Schmenger bekend staan om hun innovatie en hoge eisen stellen op het gebied van ontwerp, materialen, kwaliteit en de juiste pasvorm. Door zichzelf steeds te willen verbeteren slaagt Kennel & Schmenger er met de schoenen al lange tijd in een belangrijke plaats op te eisen binnen de schoenwereld. Kennel & Schmenger sluit geen compromissen en gaat slechts voor het beste dat er beschikbaar is.

Kennel & Schmenger schoenen kopen

De schoenen van Kennel & Schmenger geven een goed beeld van de huidige tijdsgeest, bijvoorbeeld door de trends vanuit de mode zo snel mogelijk door te voeren. Daarnaast richt het merk zich op een bijzondere esthetiek en voegt het daar een beetje van het eigen karakter aan toe. Op die manier weten de schoenen van Kennel & Schmenger zich op een bijzondere wijze te onderscheiden. Kennel & Schmenger is er van overtuigd dat de schoenen het resultaat zijn van een krachtige filosofie waar ze niet zomaar van zullen afwijken. Je kunt de Kennel & Schmenger schoenen eenvoudig online kopen, wij gaan er direct voor je mee aan de slag.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder