Uw filters

Kinderen Blackstone

6 Producten
Filters
Filters
Blackstone CK-05
v.a. 15% € 109,95 € 93,46
Voeg toe aan favorieten
Blackstone QK-78
v.a. 15% € 119,95 € 101,96
Voeg toe aan favorieten
Blackstone QK-78
v.a. 15% € 119,95 € 101,96
Voeg toe aan favorieten

Blackstone

Blackstone maakt kinderschoenen van de best mogelijke premium materialen, in combinatie met een bijzonder design. Het is de belangrijke filosofie van dit merk. De pure designs van Blackstone dienen eenvoudig te herkennen te zijn. De kinderschoenen van Blackstone hebben een uitgesproken karakter en zorgen voor een fijne pasvorm. Het zijn fijne kinderschoenen van een merk dat gewoon uit Nederland afkomstig is. Door de jaren heen heeft Blackstone zich weten te ontwikkelen van een merk voor ‘werkers’ naar een merk dat bekend staat om de mooie designs en het gebruik van hoogwaardige materialen voor de verschillende schoenen.

Kinderschoenen van Blackstone

De kinderschoenen van Blackstone zorgen voor een mooie uitstraling en een prettig draagcomfort. Benieuwd naar welke verschillende Blackstone kinderschoenen je kunt bestellen? Bekijk bijvoorbeeld de schoenen van Blackstone binnen de boots en laarzen uit ons brede assortiment. Je kunt online eenvoudig inspiratie opdoen met de verschillende Blackstone kinderschoenen of heel specifiek op zoek gaan door middel van de filters. We maken het je graag gemakkelijk, zodat je online een paar kinderschoenen van Blackstone voor je kleine kunt bestellen. Uiteraard kun je rekenen op een vlotte verzending naar jouw adres.

Blackstone kinderschoenen kopen

Blackstone werd in 1992 opgericht. Het is een familiebedrijf dat inmiddels toe is aan de derde generatie. Het merk heeft zich weten te ontwikkelen tot een belangrijke naam op het gebied van design, je kunt rekenen op Blackstone kinderschoenen met een mooi ontwerp. Puur vakmanschap heeft er nog altijd de boventoon, waardoor de schoenen op een zeer degelijke wijze in elkaar zitten. We hebben de kinderschoenen van Blackstone die je online kunt kopen gewoon zelf voor je op voorraad. Dat betekent dat we ze direct klaar kunnen maken voor de verzending en jij ze zo snel mogelijk in huis hebt om ze je kleine te laten passen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder