Uw filters

Kinderen Kipling

14 Producten
Filters
Filters

Kipling

De kinderschoenen van Kipling hebben een leuk speels karakter, net als de tassen en andere modellen die er beschikbaar zijn. De start van Kipling in 1987 kwam min of meer toevallig tot stand, toen drie bevriende ontwerpers samen tegen een weefgetouw aanliepen waar nog wat gekreukt nylon in zat. Ze besloten daarmee aan de slag te gaan en ontwierpen tassen die inmiddels in 65 landen over heel de wereld verkrijgbaar zijn. In een later stadium besloten de ontwerpers zich ook op kinderschoenen te gaan richten. Vandaag de dag vind je de kinderschoenen van Kipling gewoon bij ons in de webshop, zodat je die online op je gemak kunt kopen.

Kinderschoenen van Kipling

Ben je fan van Jungle Book? De schrijver daarvan heet Rudyard Kipling. En inderdaad, de drie bevriende ontwerpers hebben besloten om hun merk voor tassen en later ook schoenen naar hem te vernoemen. Ze werden vrolijk van de avonturen die hij beschreef, waardoor ze van mening waren dat de kinderschoenen van Kipling daar het best bij zouden aansluiten. Benieuwd waar dat concreet toe heeft geleid binnen ons assortiment? Ga binnen de verschillende slippers en sandalen voor kinderen op zoek naar de Kipling kinderschoenen en ontdek zelf het avontuur dat je kunt beleven.

Kipling kinderschoenen kopen

Online een paar Kipling kinderschoenen kopen? We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Je hebt de keuze uit diverse modellen. Ze hebben het duidelijke functionele en praktische karakter zoals je dat wellicht kent van de tassen. Op hetzelfde moment zitten ze op een speelse en leuke manier in elkaar. Zoek je naar de Kipling Monkeys kinderschoenen of ben je gewoon benieuwd naar wat er beschikbaar is? Blader er op je gemak doorheen, we zorgen online voor een breed assortiment. Bestel je de kinderschoenen van Kipling online? Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, we maken de verzending voor je in orde, zodat je de schoenen zo snel mogelijk kunt geven.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder