Uw filters

Kinderen Teva

18 Producten
Filters
Filters

Teva

Teva is er voor heel het gezin, het merk staat bekend om de hoogwaardige slippers en sandalen. Een paar Teva kinderschoenen kopen en benieuwd waar die hun oorsprong eigenlijk vonden? We moeten daarvoor terug naar 1984. Het was een gids in de Grand Canyon die een methode zocht om meer mensen de wondere wereld aldaar te laten zien. Hij kwam tot het geniale idee om anderen daar simpelweg voor uit te nodigen en het vertrouwen te bieden om samen met hem in het diepe te springen. Hoe hij dat deed? Door de Teva slippers en sandalen te ontwikkelen die we nu bijvoorbeeld kennen als de kinderschoenen van Teva.

Kinderschoenen van Teva

De kinderschoenen van Teva zorgen als slippers en sandalen voor het benodigde vertrouwen om het avontuur aan te gaan. De schoenen zijn goed van kwaliteit en dragen bij aan een avontuurlijke lifestyle waarin het spontane karakter een belangrijke rol speelt. Je kunt online de slippers en sandalen van Teva vergelijken met de andere merken die er beschikbaar zijn. Blader er op je gemak doorheen en ontdek zelf hoe de kinderschoenen van Teva er nu b behoorlijk anders uitzien dan het eerste model waarbij een oud horlogebandje dienst deed als riempje. Het merk werkt doorlopend aan betere kwaliteit en avontuurlijke ontwerpen voor de kinderschoenen.

Teva kinderschoenen kopen

Online een paar Teva kinderschoenen kopen? Op zoek naar stevige slippers of sandalen voor de kinderen, zodat ze mee kunnen op avontuur en jullie daar samen van kunnen genieten? Het zijn de spontane momenten in het leven die we ons het best herinneren. De mentaliteit van Teva vertelt ons vooral alles te doen en overal te gaan waar we willen. Maak de riempjes bij je kleine vast en zet je schrap voor het avontuur. Je kunt de Teva kinderschoenen eenvoudig online kopen. Bestel je de slippers of sandalen voor je kleine? We hebben die gewoon op voorraad en kunnen ze daardoor snel verzenden. Jij hebt ze op die manier snel in huis om het spontane avontuur aan te gaan.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder