Uw filters

Kinderen Timberland

1 Product
Filters
Filters

Timberland

Timberland is sinds 1952 het merk van Nathan Swartz dat staat voor stoere en robuuste boots en laarzen, die je gewoon in de stad kunt dragen. Het is een stoer urban merk dat zich richt op een zeer comfortabel voetbed en een fijne pasvorm. De schoenen lijken goed geschikt voor een stevige wandeling door de bergen, al zijn ze daar in eerste instantie niet voor gemaakt. Timberland maakt voor de kinderschoenen net als voor de andere modellen gebruik van injection molding en de hoogste kwaliteit leer. De combinatie hiervan zorgt voor een mooi paar kinderschoenen van Timberland dat bovendien heel duurzaam in elkaar zit.

Kinderschoenen van Timberland

Een paar kinderschoenen van Timberland kopen en benieuwd welke modellen er beschikbaar zijn? Wellicht heb je zelf een paar 6 inch premium boots en wil je ook voor je kleine een mooi paar kopen. Je kunt online door de verschillende boots en laarzen voor kinderen bladeren, zodat je een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is. De Timberland kinderschoenen hebben dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen een lange levensduur. Dat betekent dat je kleine de stoere boots lange tijd kan dragen. De boots laten zich goed combineren met diverse outfits en zorgen voor een goede ondersteuning van de kindervoeten.

Timberland kinderschoenen kopen

Je kunt online een paar kinderschoenen van Timberland kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Het is in plaats daarvan voldoende om de verschillende comfortabele boots van leer online te bekijken. De traditionele afwerking door het merk zorgt ervoor dat de schoenen voor kinderen van Timberland een uitstekende indruk maken. De schoenen zijn zeer goed van kwaliteit en goed geschikt voor gebruik in een urban omgeving. We hebben de modellen voor kinderen van Timberland gewoon voor je op voorraad. Bestel je online een paar kinderschoenen van Timberland? We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je die zo snel mogelijk cadeau kunt doen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder