Uw filters

Kinderen Toms

0 Producten
Filters
Filters

Toms

Toms kinderschoenen dragen door middel van het One for One-programma automatisch bij aan een betere wereld. Het merk werd in 2006 opgericht door Blake Mycoskie. Hij was op reis in Argentinië en ontdekte daar dat de kinderen en anderen niet eens een paar schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Hij besloot daar wat aan te gaan doen. Het resultaat zijn zowel de Toms kinderschoenen als de andere modellen. Voor ieder verkocht paar schoenen doneert hij een paar aan de mensen in Zuid-Amerika die dit zo hard nodig hebben. Dat betekent dat je hier een mooi paar kinderschoenen van Toms koopt van goede kwaliteit, waarmee je bovendien automatisch een donatie doet.

Kinderschoenen van Toms

De kinderschoenen van Toms zijn zeer goed van kwaliteit en beschikbaar in een aantal prachtige ontwerpen. Op hetzelfde moment draag je met de Toms kinderschoenen bij aan een betere wereld in de gebieden waar ieder paar schoenen normaal gesproken te hoog gegrepen is. Sinds 2006 is Toms er met onder andere de kinderschoenen in geslaagd om meer dan 60 miljoen schoenen te doneren in de gebieden waar die zo hard nodig zijn. Bekijk de kinderschoenen van Toms binnen ons ruime assortiment aan sneakers. Je kunt daar op je gemak een keuze uit maken om automatisch deel te nemen aan het One for One-programma.

Toms kinderschoenen

De kinderschoenen van Toms zorgen er voor Blake Mycoskie voor dat hij zijn verantwoordelijkheid kan nemen voor zij die dit zo hard nodig hebben. Hij werd naar eigen zeggen onmiddellijk vervuld met het verlangen om wat terug te doen. Zijn reis door Argentinië leidde er wat dat betreft toe dat hij heel duidelijk met zijn neus op de feiten werd gedrukt. Inmiddels werkt Toms samen met tal van humanitaire organisaties die de schoenen brengen naar de verschillende locaties. Online een paar kinderschoenen van Toms kopen? De kinderschoenen zijn gewoon vanuit onze webshop verkrijgbaar. We hebben ze voor je op voorraad en maken de verzending snel voor je in orde.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder