Uw filters

Kinderen Ugg

0 Producten
Filters
Filters

Ugg

Ugg’s voor kinderen zorgen voor een heerlijk ontspannen paar schoenen. De Ugg kinderschoenen kennen een rijke historie aan de kust van Californië, waar het Brian Smit was die besloot het merk in 1978 op te richten. Hij bracht een zak vol met sheepskin en vooral vol hoop mee om een nieuw merk op te richten. Hij hield van de ontspannende levenswijze op het strand, in de steden en in de dorpen in het gebied. Het was zijn hoop om dit over te kunnen brengen op een brede doelgroep. Daar slaagde hij met vlag en wimpel in. De Ugg kinderschoenen zoals we die nu kennen kwamen al in de jaren ’80 symbool te staan voor de pure ontspanning in de regio.

Kinderschoenen van Ugg

Uiteraard heeft er door de jaren heen een flinke ontwikkeling plaatsgevonden binnen de Ugg kinderschoenen. De Ugg’s waren oorspronkelijk gericht op een ontspannende levenswijze op het strand en in de warme regio’s. Later kwamen daar ook de winterlaarzen van het merk bij en werden er kinderschoenen van Ugg ontwikkeld. Benieuw hoe die zich vandaag de dag verhouden tot de rest van de collectie? Bekijk online de boots en laarzen voor kinderen en ontdek de Ugg’s binnen dit assortiment. De kinderschoenen van Ugg zitten heerlijk comfortabel en zijn gemaakt van hoogwaardig sheepskin.

Ugg kinderschoenen kopen

Online een paar Ugg kinderschoenen kopen? De schoenen werden in de jaren ’90 opgepikt door beroemdheden uit de fashion en mode, zo’n 10 jaar later was het Oprah Winfrey die lyrisch was over de modellen. Dat heeft het merk veel goeds gedaan, het heeft er onder andere voor gezorgd dat de kinderschoenen van Ugg nu over heel de wereld verkrijgbaar zijn. Online een paar Ugg kinderschoenen kopen en die het liefst zo snel mogelijk ontvangen? We hebben de Ugg’s gewoon voor je op voorraad, waardoor we de verzending meteen voor je in orde kunnen maken. Dat betekent dat je de Ugg kinderschoenen zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder