Uw filters

Kipling

14 Producten
Filters
Filters

Kipling

Kipling is een merk voor hoogwaardige schoenen, dat z’n oorsprong vindt in 1987. Het merk heeft wat dat betreft een ruime ervaring en vult haar schoenen nog altijd met passie, creativiteit en geluk. Het waren drie bevriende ontwerpers uit Antwerpen die besloten de handen ineen te slaan om een nieuw merk op te richten. Kipling staat uiteraard bekend om meer dan de schoenen, je hebt er tevens de keuze uit hoogwaardige tassen. Het begon allemaal toen de drie toevallig tegen een weefgetouw aanliepen met daarin een stuk gekreukeld nylon. Inmiddels zijn de schoenen van Kipling in tal van landen verkrijgbaar, waaronder bij ons vanuit de webshop.

Schoenen van Kipling

De schoenen van Kipling staan bekend om hun betaalbare, sportieve en functionele karakter. Ze zijn op die manier in lijn met de tassen, die inmiddels in 65 verschillende landen worden verkocht. Benieuwd waar de naam Kipling eigenlijk vandaan komt? Wellicht ken je de reislustige auteur Rudyard Kipling die Jungle Book schreef. De naam komt daar inderdaad vandaan. De drie ontwerpers werden vrolijk van de beschreven avonturen en besloten het daarom als de naam voor hun merk te gebruiken. Dus wat je van beren leren kan, dat vind je in de schoenen en tassen van Kipling. Bekijk de verschillende Kipling schoenen en ontdek er mogelijk een paar in dat ook Mowgli graag zou dragen.

Kipling schoenen kopen

Wil je de Kipling schoenen kopen? Je kunt daarvoor gewoon online een keuze maken uit de diverse modellen. We zorgen er met het brede assortiment schoenen van Kipling voor dat je op je gemak kunt kiezen uit de diverse stijlvolle en praktische modellen. Ze hebben een duidelijk functioneel karakter, al zien de schoenen van dit merk er net als de tassen ook altijd erg goed uit. Bovendien vind je in veel van de Kipling schoenen een duidelijk speels karakter. Het gaat dan uiteraard vooral om Kipling Monkey. Dit is het submerk voor kinderen, waarmee ze net als een aap door hun eigen jungle kunnen slingeren of ze onbezorgd kunnen spelen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder