Uw filters

Retourneren | Ruilen

    

Gratis retourneren, hoe werkt het?

Hieronder vindt u de uitleg voor het gratis retourneren van uw bestelling. Donelli werkt met een 'Easy return' beleid. Dit betekent dat u geen reden hoeft op te geven en niks hoeft aan te melden, makkelijker kan niet.

Zodra uw retour bij ons binnen komt, verschijnt het door u betaalde bedrag binnen 1 a 2 werkdagen weer op uw rekening. Heeft u achteraf betaald? Dan vervalt uw achteraf betaal rekening.

Verpak uw retour.

De schoenen en schoenendoos behoren in originele staat retour gezonden te worden. Zorg daarom altijd dat er een bescherming om uw retour zit. Gebruik hiervoor de verzendzak, een plastic tas of een vuilniszak.

Tip: Stuur de factuur mee terug, zodat wij uw retour nog sneller kunnen verwerken. Wilt u de factuur liever houden? Dat is uiteraard geen probleem, uw retour wordt gewoon verwerkt.

Plak het label op uw retour.

Bij elke zending wordt er een retourenlabel meegezonden, plak deze op de bescherming van uw retour. Indien aanwezig, plakt u het retourenlabel over het oude label.

Tip: De 24-cijferige barcode op het retourenlabel is tevens uw track en trace code. Met deze code kunt u precies zien wanneer uw retour bij ons aankomt.

Pakket retourneren bij DHL afgiftepunt.

Klik hierboven op “Zoek DHL shop” en zoek een DHL shop bij u in de buurt om uw retour af te geven.

Pakket thuis op laten halen.

Klik hierboven op “Plan een afspraak” als u uw retour op een gewenst tijdstip en adres wilt laten ophalen. Volg de stappen van DHL en vul de onderstaande gevraagde velden in.

Uw gegevens: Vul hier uw adresgegevens in.
Referentie: Vul hier uw bestelnummer in, deze is te vinden op uw factuur.
Gewicht in kg: Vul hier per schoenendoos 1kg in.
Is het pakje kleiner dan 80 * 50 cm / 150 liter ?: Vul hier “Ja” in.
Afhaaltijd: Selecteer hier de gewenste afhaaltijd.


Vragen? Vind hieronder uw antwoord.

Wilt u uw bestelling omruilen?

Uiteraard kunt u uw bestelling omruilen. Wij adviseren u om de juiste maat alvast te bestellen, zodat u zeker bent van de juiste maat. Via deze manier heeft u de schoenen ook nog eens sneller in huis. Geen budget om de juiste maat vooruit de bestellen? Kies dan voor de optie achteraf betalen en betaal pas wanneer u dat uitkomt.

Tip: Uiteraard kunt u uw pakketje ook afgeven in een van onze winkels.

Is retourneren gratis?

Ja, u kunt uw product gratis retourneren. Als uw aankoop niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u binnen 14 dagen na afleverdatum ruilen of retourneren. Wanneer uw retour binnen komt in ons magazijn dan wordt deze binnen 1 a 2 werkdagen verwerkt en terugbetaald op het door u gebruikte betaalmogelijkheid.

Tip: Verzeker uw pakketje en stuur zorgeloos uw pakketje retour. (Extra kosten omtrent verzekering worden niet vergoed)

Twijfels of een product geretourneerd / geruild kan worden?

In het geval van twijfel neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur te bereiken op: service@donelli.com wij streven ernaar binnen 24 uur u een passend antwoord te kunnen geven.

Kan ik een afgeprijsd product retourneren?

Ja, dat kan. Voor afgeprijsde producten gelden dezelfde regels als producten uit de normale collectie.

Kan ik mijn product ook ruilen of retourneren in de winkel?

Ja, dat kan. U kunt uw product omruilen in de winkel voor een ander product of afgeven met een volledig ingevuld retourenformulier aan de toonbank. U krijgt in dit geval binnen 1 à 2 werkdagen bericht dat uw pakketje in ontvangst is genomen en zal verder worden verwerkt als een retour.

Let op: Ruilen in de winkel is niet mogelijk bij een Klarna betaling. (Achteraf betaling)

Hoe lang heb ik de tijd om mijn product retourneren / annuleren?

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Uiteraard dient het product in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Houd er rekening mee dat Donelli kosten in rekening kan brengen indien het product beschadigd wordt geretourneerd. 

Voor verdere vragen over het retourneren kunt u contact opnemen met: service@donelli.com

Mijn gekochte product is in de sale gegaan, kan ik het verschil vergoed krijgen?

Nee, restant producten die over zijn van het bestemde "verkoop seizoen" worden aangeboden voor een gereduceerde prijs.

Er zit geen retoursticker bij, wat nu?

U kunt een nieuw retourlabel aanvragen via: service@donelli.com . Via de post ontvangt u binnen 1 à 2 werkdagen een nieuwe retourenlabel.

Ik heb verzendkosten betaald krijg ik deze ook vergoed?

Alle bestellingen bij Donelli worden gratis verzonden. U betaald dus nooit verzendkosten. Bij het gebruik van een andere vervoerder tijdens het retourneren binnen Nederland, worden maximaal de kosten van €4,95 vergoed bij aanvraag hiervan.

Ik retourneer een bestelling betaald met Giftcards / waardebonnen, krijg ik mijn geld terug?

Ja, u krijg het resterende bedrag terug in de vorm van een Donelli Giftcard / promotie code. 

Nieuwsbrief