Uw filters

Betaalmogelijkheden

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. Ideal is veilig, snel en makkelijk!

CREDITCARD

Bij Donelli kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers. 

Achteraf Betalen met Klarna

Klarna voert voor Donelli.nl in Nederland het volledige achteraf betaalproces uit. Heb je vragen over betaling of waarom je bestelling niet wordt goedgekeurd door Klarna?


Zodra het pakket door Donelli wordt verzonden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product te passen en te betalen. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur of de betaling.

Donelli Giftcard

Het ideale cadeau om te geven. Een Donelli Giftcard geef je met Sinterklaas, Kerst, Moederdag, Vaderdag, Bruiloften en elke andere feestelijke gelegenheid. Uiteraard kan je een Donelli Giftcard ook aan iemand geven die echt nieuwe schoenen nodig heeft. Woont de gelukkige te ver? Geen probleem, je kan een Donelli Giftcard op elk gewenst adres laten bezorgen.

FASHIONCHEQUE

U kunt de Fashioncheque ook bij Donelli inleveren. Heeft u de populaire fashioncheque in uw bezit dan kunt u met een gerust gevoel komen shoppen bij Donelli, wij accepteren de fashioncheque als betaalmiddel.

MISTERCASH

Ook met Mistercash is er te betalen bij Donelli . Het is een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

SOFORT ÜBERWEISUNG

SofortBanking is een mogelijkheid om mee te betalen bij Donelli . Veelvuldig gecertificeerd internationaal online betalingssysteem dat voor u als koper omvangrijke veiligheidsstandaarden biedt. Optimale veiligheid bij SOFORT Banking. Uw online-banking toegangsdata worden niet bewaard. Voor u als koper ontstaan geen extra kosten. 

Nieuwsbrief