Uw filters

Levering

Gratis levering op een dag en tijdstip naar keuze

Ben je het ook zat dat je maar moet afwachten wanneer een pakketje geleverd wordt? Wij ook! Het is mogelijk bij een levering op jouw huisadres een tijdstip en een dag te kiezen. Bestel je een product op maandag, maar wil je hem geleverd hebben op donderdag? Geen probleem, tijdens het invullen van jouw gegevens heb je nu een uitgebreide keuze aan afleverdagen en tijden.

U krijgt uw track en trace code via email toegezonden van afzender "DHL". Het zou kunnen dat deze email in uw spam box beland.

OPHALEN BIJ EEN DHL AFHAALPUNT

Geen zin om thuis te blijven en uw pakketje ophalen op een tijdstip en dag wanneer u dat uitkomt? Geen probleem, met meer dan 1500+ DHL afhaalpunten bent u altijd verzekerd van een levering in de buurt. Als je nooit thuis bent, maar toch die leuke schoenen wilt hebben is dit de ideale oplossing. Uiteraard is het ook mogelijk om uw pakketje op zaterdag en zondag op te halen, afhankelijk van de openingstijden van het gekozen afhaalpunt. 

U ontvangt een email en/of een sms bericht wanneer uw pakketje klaar ligt op locatie. 

Bestelling in de avond of op zaterdag laten bezorgen 

Te druk met je werk of pakweg overdag gewoon geen tijd om thuis te zijn? Ook hier hebben wij een oplossing voor! Het is mogelijk om jouw pakketje gewoon in de avond of op zaterdag te laten bezorgen. Tijdens het invullen van jouw gegevens heb je nu een uitgebreide keuze aan afleverdagen en tijden.

BEZORGER GEMIST of vragen over uw zending?

Heb je vragen over jouw zending? DHL is te bereiken op het onderstaande nummer. Wat als DHL bij jou aan de deur komt en je bent niet thuis? Geen probleem, DHL zal altijd een briefje achterlaten waarmee je een afspraak kunt maken voor de volgende levering. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je geen briefje heeft gekregen, geen paniek, je kunt uiteraard ook zonder briefje een nieuwe afleverafspraak inplannen via deze link: 

    of bel met DHL via: 0900-2222120

AFLEVERSCHEMA

Besteld Wordt geleverd op
Maandag Dinsdag / Woensdag
Dinsdag Woensdag / Donderdag
Woensdag Donderdag / Vrijdag
Donderdag Vrijdag / Maandag
Vrijdag Zaterdag / Dinsdag
Zaterdag Maandag / Dinsdag
Zondag Maandag / Dinsdag

VOLG UW BESTELLING MET EEN TRACK & TRACE CODE

Ben jij ook benieuwd waar jouw pakketje zich bevind? Daarom krijg je bij elk besteld product een email met een track & trace code. Deze kunt u gebruiken om uw product te volgen. Deze code kunt u hier invullen: Klik en volg uw zending

GEEN VERZENDKOSTEN BENELUX, DE EN UK

Geen hoge verzendkosten meer bij Donelli. Het bestellen is gratis binnen Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Engeland. Hierdoor betaal jij altijd de originele prijs zonder bijkomende kosten, wie wil dat nou niet. 

AFLEVEREN OP EEN ADRES NAAR KEUZE

Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling op elk adres naar keuzen af te laten leveren. Mocht u zelf niet thuis zijn? Denk dan ook eens aan het afleveren op uw werk, de buren of andere bekenden. Houdt er wel rekening mee dat er op het adres iemand thuis is.

*Indien een zending wordt geweigerd of niet wordt opgehaald bij een afgesproken ophaalpunt zonder een vooraf aangegeven reden, wordt er €4,95 in rekening gebracht.

BESTELLING AFHALEN BIJ WINKEL VAN DONELLI

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het product op te halen in een van onze winkels. U krijgt altijd eerst een email wanneer uw pakketje klaar ligt. In de meeste gevallen zal deze de volgende werkdag na 12:00 aanwezig zijn. Mocht u het product eerder nodig hebben dan kunt u altijd contact opnemen met: service@donelli.com

MINIMALE EXTRA VERZEND DAGEN VOOR BUITENLANDSE ZENDINGEN

Land Extra verzend dagen
België Geen
Denemarken + 2 dagen
Duitsland + 1 dag
Frankrijk + 2 dagen
Italië + 2 dagen
Luxemburg Geen
Oostenrijk + 2 dagen
Spanje + 2 dagen
Verenigd Koninkrijk + 2 dagen
Verenigde Staten + 3 dagen*
Zweden + 2 dagen*
Zwitserland + 2 dagen

VERZENDKOSTEN BUITEN NEDERLAND

België - Gratis
Denemarken € 9,95 Bestellingen boven €200,- Gratis
Duitsland - Gratis
Frankrijk € 4,95 Bestellingen boven €100,- Gratis
Italië € 9,95 Bestellingen boven €200,- Gratis
Luxemburg - Gratis
Nederland - Gratis
Oostenrijk € 9,95 Bestellingen boven €200,- Gratis
Spanje € 9,95 Bestellingen boven €200,- Gratis
Verenigd Koninkrijk - Gratis
Verenigde Staten € 19,95 Bestellingen boven €300,- Gratis
Zweden € 9,95 Bestellingen boven €200,- Gratis
Zwitserland € 19,95 Bestellingen boven €300,- Gratis

* Voor eventuele inklaringskosten of vertragingen voor landen buiten de EU zijn wij niet verantwoordelijk.
* We are not responsible for any clearance costs or delays for countries outside the EU. 

Nieuwsbrief