Uw filters

Lagoa

7 Producten
Filters
Filters

Lagoa

Lagoa brengt verschillende tradities binnen de wereld van schoenen bij elkaar. Door verschillende productiemethoden te combineren en tradities in ere te houden ontstaat er een unieke en natuurlijke stijl. Het merk heeft een duidelijke wereldse uitstraling en biedt daarnaast zowel vrijheid als energie. De schoenen van Lagoa zijn ontworpen voor hen die zoeken naar kwaliteit, aandacht voor details en uiteraard de liefde voor schoenen hebben. Zoek je doorlopend naar nieuwe trends, nieuwe stijlen en een nieuwe wereld van schoenen? De Lagoa schoenen sluiten daar uitstekend op aan en weten je keer op keer te verrassen met de nieuwe collectie die er beschikbaar is.

Schoenen van Lagoa

De schoenen van Lagoa zijn sinds 2008 beschikbaar, het is wat dat betreft een relatief jong merk. Het merk startte met het ontwerpen en ontwikkelen van schoenen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Belangrijke kernwaarden waren al meteen de hoge kwaliteit en een vernieuwend design dat meteen tot de verbeelding weet te spreken. Op die manier hebben de schoenen van Lagoa zich direct weten te onderscheiden van een aantal andere merken die er beschikbaar zijn. De schoenen van Lagoa staan vandaag de dag nog altijd voor die kernwaarden. Vooral de unieke touw-zolen van de Lagoa schoenen weten veel mensen aan te spreken.

Lagoa schoenen kopen

De schoenen van Lagoa dragen het belangrijke ‘made in Italy’-embleem, wat aangeeft dat je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. Het is een innovatieve en creatieve visie die op een uitstekende manier samengaat met het functionele karakter en de tijdloze uitstraling van het merk. Benieuwd welke schoenen van Lagoa er beschikbaar zijn voor dames en voor heren? Bekijk onze uitgebreide collectie om daar een goed beeld van te krijgen. We hebben de Lagoa schoenen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk in orde kunnen maken en je de Lagoa schoenen vlot zelf kunt passen.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder