Uw filters

Magnanni

0 Producten
Filters
Filters

Magnanni

Magnanni vindt z’n oorsprong in 1954. Het merk beschikt over een zeer uitgebreide ervaring met het maken van schoenen. Het begon ooit met slechts 5 werknemers in een fabriek in Almansa in Spanje. Het was de begane grond van een woning die de basis vormde voor het merk dat inmiddels over heel de wereld verkrijgbaar is. Op zoek naar een paar schoenen van Magnanni dat je eenvoudig online kunt bestellen? We maken het je online graag eenvoudig. Bekijk de verschillende modellen van hoge kwaliteit, nog altijd op basis van de trends van dit moment. De schoenen van Magnanni vormen al sinds 1954 een kwalitatieve keuze en weten daardoor een brede doelgroep aan te spreken.

Schoenen van Magnanni

In 1989 trad de derde generatie aan bij Magnanni, het merk wist er vanuit de familie voor te zorgen dat het een groter bereik kreeg. Het is voor de ontwerpers van het merk vooral van belang dat er een emotionele connectie bestaat tussen de schoenen en zij die deze dragen. Dit biedt de basis voor een succesvol ontwerp voor de schoenen dat aansluit bij de wensen van de doelgroep. De verschillende leden van de familie hebben er binnen Magnanni voor gezorgd dat het merk zich door de jaren heen steeds verder heeft weten te ontwikkelen op het gebied van hoge kwaliteit. De schoenen zijn het resultaat van decennia aan ervaring en een goed oog voor nieuwe trends.

Magnanni schoenen kopen

Online een paar Magnanni schoenen kopen? Anders dan in 1954 is het nu voldoende om online aan te geven welk model je graag zou bestellen. De schoenen zijn nog altijd het resultaat van handmatige controle op de hoge kwaliteit. Het merk heeft een goed oog voor detail en slaagt er met de liefde voor mode in om steeds weer een vernieuwende collectie neer te zetten. Bovendien kun je met de Magnanni schoenen rekenen op een belangrijke emotionele connectie met zowel de materialen als de ontwerpen. Bestel je online een paar schoenen van Magnanni? We zorgen vanuit onze eigen voorraad voor een snelle verzending naar jouw adres. Dat betekent dat je de schoenen van Magnanni zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder