Uw filters

Méduse

0 Producten
Filters
Filters

Méduse

De Méduse is niet zomaar een schoenmerk, het is een uniek type schoen die al in 1946 werd ontwikkeld. De schoen is afkomstig uit Frankrijk en heeft nog altijd z’n traditionele karakter. Dat neemt aan de andere kant natuurlijk niet weg dat er ook meer moderne Méduse schoenen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld op basis van de materialen van dit moment. Sinds de introductie in 1946 zijn er meer dan 100 miljoen (!) schoenen van Méduse verkocht. Dat geeft op een uitstekende wijze aan hoe populair de plastic sandaal is geworden. Het Franse woord daarvoor is ‘Méduse’, wat dat betreft is het zowel een merknaam als een soortnaam voor de schoen.

Schoenen van Méduse

De schoenen van Méduse laten zich het best omschrijven als plastic sandalen. Het is op het eerste gezicht wellicht een bijzondere combinatie. In de praktijk leidt die tot een fijne pasvorm en een goed draagcomfort. Bovendien zijn de Méduse schoenen beschikbaar in verschillende ontwerpen, wat het op het strand eenvoudig maakt om deze te combineren met allerlei verschillende outfits. De Méduse schoenen zijn ware strandkampioenen. De sandalen voor op het strand zijn herkenbaar aan hun ronde vorm en hebben bovendien leuke gevlochten bandjes. De zool heeft een aantal conische uitsteeksels, waarmee de schoenen van Méduse een bijzondere en opvallende keuze vormen.

Méduse schoenen kopen

Tegenwoordig zijn de schoenen van Méduse verkrijgbaar in allerlei opvallende designs en ontwerpen. Op zoek naar een kleurrijk geheel, een doorschijnende Méduse of een van de sandalen met glitters? Van opvallende ontwerpen waarmee je het stralende middelpunt bent tot aan de meer tijdloze modellen op basis van de klassiekers: je hebt online de keuze uit verschillende sandalen. Uiteraard hebben we de schoenen van Méduse gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je de sandalen eenvoudig online kunt bestellen en we de verzending naar jouw adres meteen in orde maken. Je hebt de sandalen van Méduse daarna zo snel mogelijk in huis.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder