Uw filters

New Balance

41 Producten
Filters
Filters
New Balance 420
v.a. 20% € 54,95 € 43,96
Voeg toe aan favorieten
New Balance 520
v.a. 20% € 64,50 € 51,60
Voeg toe aan favorieten
New Balance 997
v.a. 20% € 64,95 € 51,96
Voeg toe aan favorieten
New Balance 997
v.a. 20% € 64,95 € 51,96
Voeg toe aan favorieten
New Balance 997
v.a. 20% € 64,95 € 51,96
Voeg toe aan favorieten

New Balance

New Balance is van oorsprong een merk voor atleten. Dat neemt uiteraard niet weg dat de sneakers en andere schoenen ook goed geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het merk is net als in de oorspronkelijke vorm nog altijd op zoek naar pure excellentie, minder dan het beste is op geen enkel vlak goed genoeg. Dat betekent dat New Balance met de schoenen bij wil dragen aan medailles voor de professionele atleten. Het merk wil bijdragen aan persoonlijke records, wil de eerste 5 kilometer hardlopen mogelijk maken of er in algemene zin voor zorgen dat je kunt werken aan een meer gezonde en actieve levensstijl op een goed paar sportieve schoenen.

Schoenen van New Balance

De schoenen van New Balance hebben een ontegenzeggelijk sportief karakter. Daarnaast zitten ze op een innovatieve wijze in elkaar om de functie en mode op een bijzondere manier te kunnen combineren. De schoenen bevatten aan de ene kant de belangrijke technologie om de beste prestaties mogelijk te maken. Aan de andere kant kun je rekenen op een trendy ontwerp dat aansluit bij de mode van dit moment. New Balance schoenen staan bekend om hun uitgesproken stijl en bijzondere karakter, terwijl ze daarnaast een heerlijke pasvorm en fijn draagcomfort verzorgen. Het is een unieke combinatie die het tot fijne casual en sportschoenen maakt.

New Balance schoenen kopen

Een paar New Balance schoenen kopen? Er zijn diverse modellen beschikbaar, altijd op basis van de hoogwaardige expertise en creativiteit van de specialisten van het merk. Ze werken doorlopend aan nieuwe modellen die de belangrijke functionaliteit combineren met de trends van dit moment. New Balance is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de volgende stap voorwaarts te zetten. Dat is bovendien de missie die het merk heeft richting iedereen die de schoenen wil dragen. Je kunt de schoenen van New Balance eenvoudig online bestellen. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk en versturen de schoenen vlot vanuit onze eigen voorraad naar jouw adres.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder