Uw filters

Panama Jack

8 Producten
Filters
Filters

Panama Jack

Panama Jack werd in 1989 opgericht. Het was Antonio Vicente die besloot samen met een enthousiast team te gaan werken aan hoogwaardige schoenen. De hoge kwaliteit heeft hij nog altijd hoog in het vaandel staan. De schoenen werden voor het eerst gemaakt in een klein atelier in Elche in Alicante. Dat is inmiddels niet meer het geval, maar de schoenen van Panama Jack hebben nog altijd dezelfde belangrijke kernwaarden. Dat betekent een verzorgd productieproces voor schoenen van hoge kwaliteit. Bekijk online de verschillende schoenen van Panama Jack en ontdek bijvoorbeeld de hoge mate van detail die het merk toepast.

Schoenen van Panama Jack

De schoenen van Panama Jack worden tot op de dag van vandaag met de hand gemaakt. Het is op die manier mogelijk daar zoveel mogelijk liefde en toewijding in te stoppen, van groot belang voor dit merk. De schoenen van Panama Jack zorgen ervoor dat je dagelijks prettig door het leven kunt wandelen. Altijd op zoek naar het authentieke avontuur en daar graag comfortabel doorheen wandelen? De Panama Jack schoenen vormen dan een uitstekende keuze. Na het strikken van je veters ben je met de schoenen van Panama Jack klaar om te gaan waar je wilt. Iedere morgen opnieuw, zowel in de stad als in de bergen en op tal van andere locaties.

Panama Jack schoenen kopen

Een paar Panama Jack schoenen kopen? Het merk werkt aan een wereld waarin mensen met respect met elkaar en de natuur kunnen omgaan. Het merk richt zich zoveel mogelijk op mensen en garandeert bijvoorbeeld uitstekende arbeidsomstandigheden. Bovendien is er sprake van serieuze en transparante relaties met klanten en leveranciers. Op die manier wil Panama Jack er met z’n schoenen voor zorgen dat de wereld iedere dag een stukje mooier wordt. Online een paar Panama Jack schoenen kopen en daar binnenkort je eerste wandeling op maken? Wij maken de schoenen meteen klaar voor de verzending, zodat je die vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder