Uw filters

Paul Green

42 Producten
Filters
Filters

Paul Green

Paul Green maakt hoogwaardige schoenen, met de hand. De handwerk schoenen van het merk staan bekend om de zeer hoge kwaliteit. Het merk werd opgericht in 1988 in München en bevindt zich inmiddels in Mattsee bij Salzburg in Oostenrijk. Dat betekent dat het bedrijf de grens tussen Duitsland en Oostenrijk is overgestoken, wat het mogelijk maakte zich meer internationaal te oriënteren. Dat heeft er onder andere toe geleid dat de Paul Green schoenen nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Je kunt rekenen op schoenen die tot in de kleinste details op een hoogwaardige manier zijn afgewerkt. Paul Green heeft een passie voor schoenen en toont dat met een uitgesproken stijl en pasvorm die z’n gelijke haast niet kent.

Schoenen van Paul Green

De schoenen van Paul Green sluiten aan op de wensen van de moderne vrouw. Het merk houdt de internationale mode goed in de gaten en stemt de ontwerpen daar op een prachtige wijze op af. Dat betekent aan de andere kant niet dat de Paul Green schoenen de functionaliteit uit het oog verliezen. Het is een mix van de beiden die er binnen de schoenen van Paul Green voor zorgt dat ze uitstekend geschikt zijn voor dagelijks gebruik in onze actieve levens. Paul Green maakt voor de schoenen gebruik van de meest hoogwaardige materialen en verheft de productie van schoenen op die manier op geheel eigen wijze tot een belangrijke vorm van kunst.

Paul Green schoenen kopen

Een paar Paul Green schoenen kopen? Je kiest daarmee voor een merk dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Het merk wil bijdragen aan het ideale loopcomfort en probeert bovendien doorlopend de verwachtingen van haar klanten te overtreffen. De schoenen van Paul Green zijn ware ‘Shoes for Life’, wat uitstekend aangeeft hoe de schoenen op een duurzame wijze in elkaar zitten. Bekijk online de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. De hoogwaardige Paul Green schoenen hebben we uiteraard gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je de schoenen na je bestelling snel in huis hebt, zodat je de hoge kwaliteit van de materialen zelf kunt ervaren.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder