Uw filters

Philippe Model

4 Producten
Filters
Filters

PHILIPPE MODEL

De innovatie door de Franse designer Philippe Model begonnen in 2008. In dit jaar kreeg Philippe Model de mogelijkheid om de creatieve geest van zijn eigen bedrijf te worden. Versterkt door het uitmuntende vakmanschap werden er al snel iconische schoenen ontwordpen die werden bestempeld als "Luxury Comfort". De populariteit begon nationaal en internationaal te groeien, waardoor met merk nu in verschillende landen te vinden is. 

LUXE PHILIPPE MODEL SCHOENEN

Het dikke voetbed en de handgemaakt zool zijn slechts 2 van de modische punten die het merk Phillipe model de voorsprong geven op andere merken. Door het gebruik van high-end materialen die normaal alleen in zeer exclusieve schoenen te vinden zijn, zorgt Phillipe model voor een top performance. Het afwerken van de schoenen gebeurd dan ook in Italie, waar echt vakmanschap de dagelijkse bezigheid is. 

PHILIPPE MODEL SCHOENEN KOPEN

Wil je een paar Phillipe Model schoenen kopen? Dan kan dat uiteraard in onze webshop. De unieke uitstraling van de schoenen zorgen ervoor dat je altijd fashionable erbij loopt. De mooie materialen en kleuren zorgen ervoor dat je outfit helemaal afgemaakt wordt. Loopt jij binnenkort ook op een paar unieke Phillipe Model schoenen? 

Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder