Uw filters

Red Rag Kids

3 Producten
Filters
Filters

Red Rag Kids

Red Rag Kids is er voor jongens en meisjes. Het merk presenteert zichzelf als uitdagend en prikkelend. Het is lekker eigenwijs, waardoor je er kunt rekenen op uitgesproken schoenen. Uiteraard maakt Red Rag Kids voor de schoenen gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Bovendien deinst het merk er niet voor terug om regelmatig bijzondere materialen te gebruiken. Het zijn vooral de stoere kids die de schoenen graag dragen. Je kunt denken aan mooie eigen prints, labeling en bijvoorbeeld een sterke dosis humor. Wat dat betekent? De schoenen van Red Rag Kids zijn er niet voor saaie types, het is tijd om je uit te spreken met een mooi paar schoenen aan je voeten.

Schoenen van Red Rag Kids

De schoenen van Red Rag Kids houden van uitdaging. Ze staan bekend om hun eigenzinnige en kleurrijke karakter. De schoenen zijn er voor de aanstaande levensgenieters die nu al lekker eigenwijs zijn en hun omgeving op een leuke manier durven te prikkelen. De sterke karakters laten zich ook op jonge leeftijd niet voorschrijven door trends, vandaag dat de Red Rag Kids schoenen er soms net wat anders uitzien dan de rest van onze collectie voor kinderen. Het merk is volledig authentiek, kiest voor hoge kwaliteit en zorgt met veel liefde voor modieuze ontwerpen op basis van de eigen overtuiging voor zowel de jongens als meiden.

Red Rag Kids schoenen kopen

Een paar Red Rag Kids schoenen kopen? De schoenen zijn gewoon online verkrijgbaar. Het merk startte in 2004 en wist al regelmatig het nieuws te halen met de buisende en extravagante ontwerpen. De schoenen zorgen voor een grote mate aan lef. Het merk wil zich daarmee afzetten tegen veel andere merken op de markt voor kinderschoenen in Nederland. Red Rag zoekt graag de grenzen op en zorgt er op die manier voor dat er automatisch wat stof op zal waaien. Online de schoenen van Red Rag Kids bekijken of eenvoudig een paar bestellen? We maken het je graag gemakkelijk en we hebben de schoenen zelf op voorraad om die direct naar je te verzenden.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder