Uw filters

Rohde

18 Producten
Filters
Filters

Rohde

Rohde werd opgericht in 1862, waardoor het merk inmiddels beschikt over een zeer uitgebreide ervaring. Het merk is al meer dan 150 jaar een bekende naam binnen de wereld voor schoenen. Uiteraard heeft het merk voor schoenen zich in de loop der (tientallen) jaren doorlopend weten te ontwikkelen. Dat betekent dat je de schoenen van Rohde vandaag de dag eenvoudig online kunt kopen. Het merk is echter altijd trouw gebleven aan de slogan die het gebruik. Rohde ontspant en zorgt voor een fijn draagcomfort. Bekijk de verschillende modellen van het merk, zodat je online een paar schoenen kunt kopen waarmee je jouw voeten heerlijk kunt verwennen.

Schoenen van Rohde

De schoenen van Rohde staan bekend om hun ontspannende karakter. Het merk maakt daarvoor gebruik van de beste materialen, een zachte afwerking en bij voorkeur een zeer fijne pasvorm. Onze voeten zijn sinds de oprichting in de 19e eeuw behoorlijk veranderd, waardoor het merk zich keer op keer op nieuwe voorkeuren heeft moeten richten. Het is de kracht waarmee Rohde daar in slaagt die ervoor heeft gezorgd dat het merk nog altijd toonaangevend is. De schoenen van Rohde zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. De materialen zijn altijd van een zeer hoog niveau, het design is vaak tijdloos, zodat je er langere tijd op kunt blijven lopen.

Rohde schoenen kopen

Online een paar Rohde schoenen kopen? Je kunt in de winter een paar comfortabele pantoffels dragen, terwijl de slippers er aan de andere kant voor zorgen dat je in de zomermaanden een paar luchtige schoenen draagt. Op die manier vormen de schoenen van Rohde gedurende de verschillende seizoenen een uitstekende keuze. Uiteraard kun je de diverse schoenen online op je gemak bekijken, zodat je binnenkort een fijn paar bij je thuis hebt staan. Geniet van het draagcomfort en de hoge kwaliteit. Wij hebben de schoenen van Rohde gewoon voor je op voorraad, waardoor we die na je bestelling direct naar je kunnen verzenden.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder