Uw filters

Shabbies Amsterdam

15 Producten
Filters
Filters

Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam staat bekend om het vaak eenvoudige ontwerp van de schoenen, terwijl die aan de andere kant op een heel vernuftige wijze in elkaar zitten. Het is de kracht van de schoenen die heerlijk lopen en zorgen voor een mooi tijdloos karakter. Voor de verschillende modellen maakt het merk gebruik van hoogwaardige materialen, die mooi aansluiten bij de bijzonder stijlvolle ontwerpen. Een paar Shabbies Amsterdam schoenen vormt daarmee binnen tal van gelegenheden een goede keuze. Je kunt de schoenen eenvoudig online kopen, je hoeft daar de deur natuurlijk niet meer voor uit. Bekijk ons assortiment met Shabbies Amsterdam schoenen om daar online je keuze uit te maken.

Schoenen van Shabbies Amsterdam

De schoenen van Shabbies Amsterdam zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals structuurleer en suède. Dit leidt tot een goede pasvorm en een fijn draagcomfort. Het merk maakt verschillende hoogwaardige schoenen en gebruikt daarvoor altijd mooie materialen. Dat geldt voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Veel van de schoenen van Shabbies Amsterdam zijn voorzien van een uitneembaar leren voetbed. Dat betekent dat je kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit met een mooi stijlvol karakter. De schoenen staan bekend om hun relatief onopvallende uitstraling, terwijl je toch zorgt voor een outfit die helemaal netjes in balans is.

Shabbies Amsterdam schoenen kopen

Shabbies Amsterdam is een schoenmerk van Fred de la Bretoniere. Hij is een grootheid binnen zowel onze nationale als de internationale markt voor schoenen. Je kunt rekenen op creatieve en vlotte schetsen, die je ondanks de hoge kwaliteit van de materialen relatief voordelig kunt aankopen. Naast de schoenen kun je bij Shabbies Amsterdam ook rekenen op tassen, riemen en accessoires. Je zorgt op die manier voor een stoere en wat nonchalante uitstraling, waarmee de schoenen een unieke positie verwerven binnen ons assortiment. Je kunt de schoenen van Shabbies Amsterdam online kopen, wij zorgen voor een vlotte verzending naar jouw adres.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder