Uw filters

Stokton

2 Producten
Filters
Filters

Stokton

Stokton is een traditioneel familiemerk. Het bedrijf is inmiddels toe aan de tweede generatie en maakt gebruik hoogwaardige Italiaanse materialen. De invloed van Toscane is duidelijk zichtbaar in zowel het ontwerp van de schoenen als de werkwijze van het merk. Op die manier heeft Stokton zich weten te ontwikkelen tot een bijzondere naam binnen de wereld voor schoenen. De artistieke excellentie en hoge kwaliteit van de materialen wordt door weinig merken geëvenaard. Uiteraard zijn de schoenen gewoon online verkrijgbaar, je kunt de Stokton schoenen online ontdekken en inspiratie opdoen. Ontdek de tradities uit Toscane in de schoenen die je zitten als gegoten.

Schoenen van Stokton

De schoenen van Stokton kennen een rijke historie, het merk werd al in 1978 opgericht. Men besloot er hoogwaardige schoenen te gaan ontwerpen waarbij de volledige productie onder streng toezicht kwam te staan. De experts zorgden tijdens de verschillende productiefasen voor controles op de kwaliteit, om te voorkomen dat er afbreuk werd gedaan aan het hoogst haalbare. Sinds 2010 staat Stokton onder andere bekend om de Sweet B collectie. Het merk brengt regelmatig nieuwe collecties uit en zorgt daarmee bijvoorbeeld voor prachtige nieuwe modellen. Er zijn verschillende soorten schoenen beschikbaar, je kunt online op je gemak inspiratie opdoen.

Stokton schoenen kopen

Online een paar Stokton schoenen kopen? Het merk weet zich doorlopend verder uit te breiden en heeft een behoorlijke groei doorgemaakt. Vandaag de dag vormt het merk in Italië een sterke naam, maar ook daar buiten zijn de schoenen goed verkrijgbaar. De schoenen staan bekend om hun hoogwaardige stijl en het gebruik van de beste materialen. Dit blijft de basis voor zowel de bestaande collecties als voor nieuwe modellen waar het merk aan werkt. Op die manier heeft Stokton een krachtige naam weten te verwerven. Je kunt de schoenen eenvoudig online kopen, we sturen ze je vanuit onze eigen voorraad zo snel mogelijk toe.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder