Uw filters

Timberland

11 Producten
Filters
Filters

Timberland

Timberland is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van schoenen. Het merk werd opgericht in 1952, het was Nathan Swartz die daarvoor zorgde. De schoenen hebben nog altijd een uitgesproken zandkleur en behoren vandaag de dag tot de populairste boots die er beschikbaar zijn. De schoenen van Timberland staan vooral bekend om de zeer hoge kwaliteit. Ondanks het gebruik van de hoogwaardige materialen hebben de schoenen toch een mooie modieuze uitstraling. Wat dat betreft weet Timberland met de schoenen voor een mooie mix te zorgen. De schoenen hebben de robuuste uitstraling van een paar berg- of wandelschoenen, terwijl ze daarnaast uitstekend geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Schoenen van Timberland

Binnen de Timberland schoenen kun je bijvoorbeeld kiezen voor de bekende 6 inch Premium. Het is de meest bekende schoen van het merk. Uniek is de injection-molding techniek die het merk gebruikt. Hiermee slaagt Timberland erin om de schoenen hoogwaardig af te werken op basis van stralende materialen. Een langere wandeling maken op de schoenen van Timberland of die juist dagelijks voor korte stukjes gebruiken? De schoenen van Timberland staan bekend als urban boots. Je draagt een stoere en robuuste schoen waarmee je in de stedelijke omgeving een uitstekende indruk kunt maken. Dankzij de hoogwaardige materialen zitten de schoenen zeer duurzaam in elkaar.

Timberland schoenen kopen

De schoenen van Timberland hebben standaard een comfortabel voetbed en zorgen voor een zeer goede pasvorm. De traditionele afwerking door het merk leidt tot een mooi uitgesproken karakter, waarmee je op een heel stijlvolle wijze voor de dag kunt komen. Je kunt de schoenen van Timberland eenvoudig combineren met verschillende stoere outfits. Online een paar Timberland schoenen kopen? We maken het je online graag gemakkelijk, want daar hoef je de deur niet voor uit. Het is voldoende om online een keuze te maken uit de verschillende modellen. Wij hebben ze voor je op voorraad, waardoor we de Timberland boots en andere schoenen snel naar je kunnen verzenden.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder