Uw filters

van Bommel

46 Producten
Filters
Filters

Van Bommel

Van Bommel werd al in 1734 opgericht, het merk kan wat dat betreft terugkijken op een zeer rijke traditie en historie. Het was de familie Van Bommel in Breda die besloot zich te gaan richten op handgemaakte kwaliteitsschoenen. Uiteraard ging het om een beperkte productie, waarmee het merk zich in eerste instantie op de lokale regio richtte. Het waren de broers Reynier, Floris en Pepijn van Bommel die het stokje onlangs als de 9e generatie van het merk overnamen. De kennis voor de schoenen van Van Bommel wordt traditioneel van vader op zoon overgedragen, waardoor er een prachtig familiebedrijf is ontstaan.

Schoenen van Van Bommel

Sinds 1952 staan de schoenen van Van Bommel bovendien voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Het bedrijf uit Moergestel werd hofleverancier, waarmee duidelijk werd dat de kwaliteit van de modellen niets te wensen overlaat. Dit heeft het merk onder andere te danken aan de eeuwenoude traditie die het merk gebruikt voor de productie van de schoenen. De schoenen van Van Bommel ondergaan tijdens het productieproces 280 verschillende specialistische handelingen. Op die manier weet het merk hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool en een kalfslederen voering te verwerken tot de prachtige schoenen die je eenvoudig online kunt kopen.

Van Bommel schoenen kopen

Een paar Van Bommel schoenen kopen? Dan kies je bovendien voor volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuipgelooid zoolleer. Het zijn de verschillende hoogwaardige materialen en de zeer specialistische werkwijze die de Van Bommel schoenen zo’n goede keuze maken. Binnen de collectie van Van Bommel vind je een groot aantal verschillende schoenen. Het merk maakt gebruik van een speciale maakwijze voor bijvoorbeeld de goodyear, de blake, de sachetto en de ago schoenen. Online een paar Van Bommel schoenen kopen? We hebben ze gewoon voor je op voorraad, waardoor we de verzending naar je adres meteen in orde kunnen maken.
Nieuwsbrief
Voeg toe aan favorieten

U moet inloggen om gebruik te maken van deze functie.

Inloggen Registreren Shop verder